Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'den şaşırtan itiraf: Sevgilim gözümün önünde beni aldattı

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'den şaşırtan itiraf: Sevgilim gözümün önünde beni aldattı

'Sadakatsiz' dizisindeki performansıyla öne çıkan oyuncu Melis Sezen, aldatıldığını itiraf etti.

'Sadakatsiz' dizisinde evli bir erkekle aşk yaşayıp hamile kalan, sevgilisi karısından boşandıktan sonra da onunla evlenen 'Derin' karakterine hayat veren Melis Sezen, Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuştu.

"BİRKAÇ KEZ ALDATILDIM"

Ünlü oyuncu "Hiç aldatıldın mı?" sorusuna "Evet" yanıtını verdi ve aldatıldığını şu sözlerle dile getirdi: "Gözümün önünde oldu. Lisedeydik, ilk sevgilimdi. Okul partisinde bir baktım yanımda değil. Başkasıyla dans ediyor."

Sonra da aldatıldığım bir ilişki yaşadım. İnsan başta sorunu kendinde arıyor, özgüveni yerle bir oluyor. Sonra bunun benden kaynaklanmadığını kavradım, aldatan ne olursa olsun aldatıyor. Bunun sizinle alakası yok."

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'den şaşırtan itiraf: Sevgilim gözümün önünde beni aldattı - Resim : 2

Dizide canlandırdığı karaktere gelen tepkileri de değerlendiren Melis Sezen, "Önce Derin'in motivasyonunu sordum. 24 yaşında, yurt dışında okumuş, iyi bir ailesi var. Ve 40 yaşında, evli bir adama aşık oluyor. Ama adamın evli olduğunu başta bilmiyor. Sonra ayrılmaya çalışıyor, yapamıyor.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'den şaşırtan itiraf: Sevgilim gözümün önünde beni aldattı - Resim : 3

Adam ona karısından boşanmak istediğini söylüyor ve Derin'e bambaşka bir hikaye anlatıyor. Aslında kandırılan bir kız. Ne yazık ki bunları yaşayan çok kadın var. Aldatmak, aldatılmak hayatımızda her yerden çıkıyor."

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz dizisi Melis Sezen