Sadakatsiz'in Bahar'ı Yeliz Kuvancı kızıl saçlarına veda etti

Sadakatsiz Magazin Haberleri
Sadakatsiz'in Bahar'ı Yeliz Kuvancı kızıl saçlarına veda etti

Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz isimli dizide 'Bahar' karakterine hayat veren Yeliz Kuvancı imajını değiştirdi. Ünlü oyuncunun yeni imajı beğeni topladı.

Son olarak ekranların sevilen dizisi ‘Sadakatsiz’de Bahar karakterini canlandıran Yeliz Kuvancı, radikal bir karar alarak imajını değiştirdi. Kızıl saçlarına veda eden Kuvancı, sosyal medya hesabından yeni imajını sevenlerinin beğenisine sundu. Kızıl saçlarında değişikliğe giden Kuvancı, bakır modasına uydu.

Sadakatsiz'in Bahar'ı Yeliz Kuvancı kızıl saçlarına veda etti - Resim : 1

YELİZ KUVANCI KİMDİR?

Yeliz Kuvancı 1987 yılında Ankara'da gözlerini dünyaya açmıştır. Ailesi tarafından da Ankaralı olan güzel oyuncu, eğitimini de Ankara'da tamamlamıştır. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünü bitiren Yeliz Kuvancı, birçok projede de yer almıştır. Daha sonra İstanbul'a gelen Yeliz Kuvancı, kariyerini burada devam ettirmiştir.

YELİZ KUVANCI'NIN KARİYERİ

Televizyon kariyerine 2010 yılında dahil olduğu Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle Kanal D'de başlayan Yeliz Kuvancı, bu dizide İnci adındaki bir okulun müzik öğretmenini canlandırmıştır. Bu rolle ilk defa ekran karşısına çıkan Yeliz Kuvancı, sergilediği performansla birçok kişinin beğenisini kazanmıştır.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinden sonra Seni Bana Yazmışlar adlı ve daha çok komedi ağırlıklı olan dizide 2011-2012 yılları arasında boy göstermiştir. Bu dizide Cemal Hünal, Ali İl ve Dilşad Çelebi ile birlikte oynayan Yeliz Kuvancı, dizide Zeynep karakterine hayat vermiştir. Bu dizilerden sonra bolca ekranlarda görmeye başladığımız Yeliz Kuvancı, Böyle Bitmesin, Kocamın Ailesi (Güneş karakteri) ve Hangimiz Sevmedik (Itır karakteri) dizilerinde de rol almıştır. Daha sonra ise TRT'de yayınlanaya başalanan ve birçok kişi tarafından severek takip edilen Tutunamayanlar dizisinde de Ayşe karakteri ile izleyicileri büyülemiştir. Son olarak ise Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Sadakatsiz dizisinde rol alan Yeliz Kuvancı, Bahar karakterini canlandırmaktadır.

Yeliz Kuvancı'nın rol aldığı diziler ve filmler:

2010 – Öyle Bir Geçer Zaman ki (İnci) (TV Dizisi)

2011 – Seni Bana Yazmışlar (Zeynep) (TV Dizisi)

2012 – Böyle Bitmesin (Nazlı) (TV Dizisi)

2014 – Kocamın Ailesi (Güneş) (TV Dizisi)

2016 – Hangimiz Sevmedik (Itır) (TV Dizisi)

2020 – Tutunamayanlar (Ayşe) (TV Dizisi)

2021- Sadakatsiz (Bahar) (TV Dizisi)

Kaynak: Haber Global TV

Yeliz Kuvancı Sadakatsiz magazin magazin haberleri