Sadakatsiz dizisiyle ilgili kafa karıştıran gelişme!

Sadakatsiz Dizi Haberleri
Sadakatsiz dizisiyle ilgili kafa karıştıran gelişme!

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in yeni bölümüyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrollerde yer aldığı Sadakatsiz dizisinin 58. bölümünün bu hafta ekranlara gelmesi bekleniyordu. Ancak dizinin yeni bölümüyle ilgili kafa karıştıran bir gelişme yaşandı. 

SADAKATSİZ BU HAFTA YOK MU? 

Kanal D'nin bol entrikalı dizisi Sadakatsiz'in yeni bölümünün bu hafta ekranlara gelmeyeceği ortaya çıktı. Bu gelişme, "Sadakatsiz dizisi haftaya final mi yapacak?" sorusunun gündeme gelmesine neden oldu.

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Gazateci Birsen Altuntaş'ın haberinde, ''Neslihan Yeşilyurt’un yönettiği dizi bu hafta ve bayram haftası yayınına ara veriyor. Dizinin kalan 3 bölümü 11, 18 ve 25 Mayıs tarihlerinde seyirciyle buluşacak" ifadeleri yer aldı.

Sadakatsiz dizi

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asya ve Volkan, Ali tarafından köşeye sıkıştırılırken, Derin duydukları karşısında ne yapacağını bilemez. Gönül’ün tüm önlemlerine rağmen işleri istediği gibi yürütmeye devam eden Volkan ise yeni engellere takılacaktır.

Selçuk’un bir anlık öfkesi ona pahalıya patlarken, Ceren yaşadığı büyük tehlikeyi atlatabilecek midir? Yüzleşmek için Asya ve Ali’nin karşısına çıkan Derin’i yeni bir yol ayrımı beklerken, Volkan hangi beklenmedik acı ile sarsılacaktır?

Kaynak: Diğer

Sadakatsiz dizi Sadakatsiz ne zaman final yapacak