Sadakatsiz dizisinin Derya'sı Özge Özder'i taciz eden kişi yakalandı

Sadakatsiz
Sadakatsiz dizisinin Derya'sı Özge Özder'i taciz eden kişi yakalandı

Geçtiğimiz günlerde ilk kez anne olan Sadakatsiz dizisinin başarılı oyuncusu Özge Özder'i taciz eden kişi yakalandı.

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre, Oyuncu Özge Özder’i sosyal medyada taciz eden kişinin 28 yaşındaki Taha K. olduğu belirlendi. İfadesi alınan tacizci Taha K. ünlü oyuncuya Özge Özder için "Kendisini şahsen tanımıyorum, ünlü olduğu için takip ediyorum" derken hakkında dava açıldığı bilgisi geldi.

Sadakatsiz dizisinin Derya'sı Özge Özder'i taciz eden kişi yakalandı - Resim : 1

Özge Özder'in geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabına bir mesaj geldi. Mesajda oyuncuya yönelik taciz içerikli sözler yazıyordu. Özder, gelen mesaj nedeniyle kendisini huzursuz hissettiğini ileri sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Yürütülen soruşturmada, mesajın sosyal medya kullanıcısı 28 yaşındaki Taha K. isimli şahıstan geldiği tespit edildi.

SUÇLAMAYI REDDETTİ

Taha K., ifadesinde Özge Özder'i şahsen tanımadığını, ünlü olduğu için takip ettiğini belirtti. Taha K., bu hesabı çok kullanmadığını, bir süre önce ele geçirildiğinden şüphelendiğini belirterek suçlamayı reddetti.

Savcılık, suçtan kurtulmaya yönelik ifade verdiği belirtilen Taha K. hakkında, 'Cinsel taciz' suçundan dava açtı. Taha K.’nın 2 yıla kadar hapsi isteniyor.

SADAKATSİZ'DEN AYRILDI MI?

Dört gün önce kızı Luna'yı kucağına alan Özge Özder'in Sadakatsiz dizisinden ayrılacağı konuşuluyor. Dizide sergilediği başarılı performansla adından söz ettiren oyuncu daha önce yaptığı açıklamada, doğumdan sonra Sadakatsiz'den ayrılmayacağını birkaç bölüm ara verip sete geri döneceğini açıklamıştı. 

Sadakatsiz dizisinin Derya'sı Özge Özder'i taciz eden kişi yakalandı - Resim : 2

Diziye kısa bir ara veren Özge Özder, son set gününde oyuncu arkadaşları Cansu Dere, Yeliz Kuvancı, yönetmen Neslihan Yeşilyurt ve ekip ile objektiflere gülümseyerek poz verdi. 

Sadakatsiz dizisinin Derya'sı Özge Özder'i taciz eden kişi yakalandı - Resim : 3

Özge Özder, 2018 yılında müzisyen Sinan Güleryüz ile dünyaevine girdi. 

Sadakatsiz dizisi Özge Özder magazin haberleri