Sadakatsiz dizisinin Asya'sı Cansu Dere'den sıfır makyaj pozu

Sadakatsiz
Sadakatsiz dizisinin Asya'sı Cansu Dere'den sıfır makyaj pozu

Kanal D'nin ihanet, entrika ve aşk konularını ekrana taşıyan dizisi Sadakatsiz'in başrol oyuncusu Cansu Dere, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımıyla beğeni topladı.

Sadakatsiz dizisinde doktor Asya'yı canlandıran Cansu Dere, son haftalarda sosyal medyada popüler olan 'sıfır makyaj' akımına uydu.

40 yaşındaki yıldız isim, Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı makyajsız fotoğrafıyla doğal güzelliğini gözler önüne serdi. 

Sadakatsiz dizisinin Asya'sı Cansu Dere'den sıfır makyaj pozu - Resim : 1

Sadakatsiz dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren güzel oyuncu, kısa sürede sosyal medyanın ilgi odağı olmayı başardı.

Sadakatsiz dizisinin Asya'sı Cansu Dere'den sıfır makyaj pozu - Resim : 2

Doğal güzelliğine ne kadar güvendiğini ortaya koyan Cansu Dere, sıfır makyaj pozuna "Bugün" notunu ekledi. 

Sadakatsiz dizisinin Asya'sı Cansu Dere'den sıfır makyaj pozu - Resim : 3

CANSU'DAN ANLAMLI HAREKET

Rol aldığı dizilerde oyunculuğuyla adından sıkça söz ettiren Cansu Dere, hayvanlar için yaptığı bağışla takdir topladı. 

Dere, hayvanlara yardım eden gönüllerin oluşturduğu iki sosyal platformunun tüm klinik borçlarını ödedi.

Ünlü oyuncu, sokak hayvanlarının veteriner masraflarını üstlenirken gönüllülerin oluşturduğu iki kliniğin borcunu sildi.

Sadakatsiz dizisinin Asya'sı Cansu Dere'den sıfır makyaj pozu - Resim : 4

CANSU DERE KİMDİR?

Cansu Dere, 14 Ekim 1980 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Yunanistan göçmeni bir aileden gelen Cansu Dere’nin bir erkek kardeşi bulunmaktadır. İlk ve orta öğretimini İzmir’de tamamlayan Dere, İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'ndeki eğitimini, 2000 yılında Kanal D Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye 3. güzeli seçilip profesyonel mankenlik yapmaya başlamasının ardından yarıda bıraktı.

Kameralar karşısına ilk kez 2003 yılında yayınlanan Alacakaranlık dizisi ile geçen Cansu Dere; Avrupa Yakası, Metro Palas, Sıla, Ezel, Behzat Ç: Seni Kalbime Gömdüm, Beyaz Gece, Şahsiyet gibi yapımlarda rol almıştır.

Son olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan Ferhat ile Şirin dizisinde Banu karakterini canlandırmış olan Cansu Dere, 1.76 metre boyunda, 50 kilo ve Terazi burcudur.

Kaynak: Haber Global TV

Cansu Dere Sadakatsiz dizisi Sadakatsiz dizisi haberleri magazin haberleri