Sadakatsiz dizisinden hayranlarını üzecek haber!

Sadakatsiz Dizi Haberleri
Sadakatsiz dizisinden hayranlarını üzecek haber!

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrollerde yer aldığı Sadakatsiz dizisinin 52. bölümü bu hafta ekrana gelmeyecek. Dizi hayranları "Sadakatsiz bu hafta neden yok?" sorusunun yanıtını merak ederken, Sadakatsiz dizisindeki aranın nedeni belli oldu. İşte detaylar...

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi, ikinci sezonuyla izleyicinin karşısına çıkıyor. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in yer aldığı ve yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği diziyle ilgili dün yapımcı tarafından yapılan açıklamada bu hafta dizinin yayınlanmayacağı duyuruldu.

Medyapım, Sadakatsiz dizisinin bu hafta yeni bölümünün yayınlanmama nedenini şöyle açıkladı.

“Her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz Sadakatsiz’in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere…”

Sadakatsiz dizisinden hayranlarını üzecek haber! - Resim : 1

Herkes bu gelen haber karşısında sette bir sıkıntı olduğunu ya da pandemi nedeniyle artık setlerin rutini haline gelen koronavirüs vakası olabileceğini düşündü. Fakat işin aslı biraz farklı çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizinin senaristi Dilara Pamuk sağlık sorunları yaşadığı için yeni bölümü yetiştiremedi.

Sadakatsiz dizisinden hayranlarını üzecek haber! - Resim : 2

Sadakatsiz 52. bölüm 16 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’de!

Kaynak: Diğer

Sadakatsiz dizi sadakatsiz yeni bölüm ne zaman dizi dizi haberleri kanal d dizileri