Sadakatsiz dizisi bu hafta var mı? Sadakatsiz 13. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sadakatsiz
Sadakatsiz dizisi bu hafta var mı? Sadakatsiz 13. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz'in bu hafta yılbaşı arası nedeniyle yayınlanmayacağı öğrenildi. Sadakatsiz yeni bölümüyle 13 Ocak'ta ekrana gelecek.

Kanal D'den Sadakatsizi dizisi hayranlarını üzen bir karar geldi. Sevilen dizi yeni yılın ilk haftasında ekranlarda olmayacak. Çarşamba akşamı Sadakatsiz'in tekrar bölümü yayınlanacak.

SADAKATSİZ 13. BÖLÜM NE ZAMAN?

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Sadakatsiz dizisi 13. yeni bölümüyle 13 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

Sadakatsiz dizisi bu hafta var mı? Sadakatsiz 13. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? - Resim : 2

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadakatsiz 30 Aralık Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Asya'ya saldıran kişinin kim olduğu ortaya çıktı. Asya'nın uğradığı saldırı hem Asya-Ali, Volkan- Derin cephesinde beklenmedik sonuçlar doğurur.

Bahar ve Mert'in ilişkileri yeni bir sınavdan geçerken, Gönül kızının evliliği için ipleri elinden bırakmamaya kararlıdır.

Vakıf yararına yapılacak kermes herkesi bir araya getirirken, şüphelerinin peşinden giden Derin hangi gerçeklerle yüz yüze gelecektir.

Derin'in korktuğu başına gelecek midir? Volkan'ın gizli kullandığı telefonda neler var? Derin, bu duruma nasıl tepki verecek? Yoksa Asya'nın başına gelenler Derin'in de mi başına gelecek?

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz dizisi Sadakatsiz 13. bölüm