Sadakatsiz'den hayranlarını üzen haber!

Dizi Haberleri Sadakatsiz
Sadakatsiz'den hayranlarını üzen haber!

Sadakatsiz dizisinden geçtiğimiz hafta art arda korona haberleri geldi. İki oyuncunun Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından çekimler durdu. Yaşanan bu gelişmeler, akıllara "Sadakatsiz dizisi bu hafta ekrana gelecek mi?" sorusunu getirdi. Peki, Sadakatsiz bu akşam yok mu?

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrollerde yer aldığı Sadakatsiz'in 27. bölümünün 21 Nisan 2021 akşamı ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak sevilen dizinin setinde görülen korona vakaları nedeniyle çekimler durdu. Sadakatsiz'de korona krizinin patlak vermesinin ardından yeni bölümün bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. İşte Sadakatsiz dizisinin 27. bölümü ile ilgili tüm merak edilenlerin yanıtları...

Sadakatsiz'den hayranlarını üzen haber! - Resim : 1

SADAKATSİZ DİZİSİ BU HAFTA YOK MU? NEDEN YOK?

Sadakatsiz dizisinde Haluk karakterini canlandıran Burak Sergen ile çocuk oyuncu Alp Akar'ın Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından çekimler durdu. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Sadakatsiz dizisine 1 hafta ara verildi. 

SADAKATSİZ DİZİSİ 27. BÖLÜM NE ZAMAN?

Sadakatsiz 27. bölüm, 21 Nisan akşamı ekrana gelmeyecek. Dizinin yeni bölümünün önümüzdeki hafta yayınlanması bekleniyor. 

SADAKATSİZ  27. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Merakla beklenilen 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadakatsiz 14 Nisan Çarşamba yayınlanan 26. Bölümde Derin'i kaçıran kişi bu sefer de Asya'yı kaçırdı.

Sadakatsiz'den hayranlarını üzen haber! - Resim : 2

Derin çaresizlik içinde kurtarılmayı beklerken, Asya’nın sabrı da gücü de günden güne azalmaktadır. Yaşanan gelişmeler Asya’yı geçmişe götürse de, alacağı kararlarla herkes için en doğru olanı yapmayı kafasına koydu.

Sadakatsiz'den hayranlarını üzen haber! - Resim : 3

Derin’i bulmak için iz sürmeye devam eden Volkan, önemli bir gerçekle yüz yüze gelir. Derin’in içinde bulunduğu çıkmaz henüz çözülmemişken, Derin'in ikinci kez hamile olduğu ortaya çıktı. Yaşanan bu gelişme, Volkan ve Asya arasındaki bağı bir kez daha kopardı.

Yıllar sonra annesiyle arasındaki buzları eriten Selçuk ise büyük bir yıkım yaşadı. Annesiyle bu kavuşması kısa sürdü.

Elinde simitle annesinin evine giden Selçuk, cansız bedeniyle karşılaştı. Ölümüyle diziden ayrılan Hicran karakterine hayat veren Nilgün Türksever, geride büyük bir yıkıntı bıraktı.

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz dizisi dizi haberleri Covid-19