Sadakatsiz bu hafta var mı? Sadakatsiz bu akşam neden yok? Sadakatsiz sezon finali ne zaman?

Dizi Haberleri Sadakatsiz
Sadakatsiz bu hafta var mı? Sadakatsiz bu akşam neden yok? Sadakatsiz sezon finali ne zaman?

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz'in bu akşam yayınlanacak olan 31. bölümüyle sezon finali yapması bekleniyordu. Ancak dizinin sezon final tarihi ertelendi. Peki, Sadakatsiz bu akşam neden yok? Sadakatsiz sezon finali ne zaman?

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrolleri paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in 31. (sezon finali) bölümü merakla bekleniyordu. Aşk, ihanet ve entrika konularının ekrana taşındığı dizinin 26 Mayıs akşamı sezon finali yapacağı duyurulmuştu.

SADAKATSİZ BU AKŞAM NEDEN YOK? SADAKATSİZ SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Önceki gün ise dizinin resmi sosyal medya hesaplarından Sadakatsiz'in sezon finalinin bir hafta ertelendiği duyuruldu. Sadakatsiz'in 31. yeni bölümü bu akşam ekrana gelmeyecek. Yerine dizinin tekrar bölümü yayınlanacak. Sadakatsiz'in sezon finali bölümü ise 2 Haziran Çarşamba 20.00'de Kanal D'de olacak. 

Sezon finalinin bir hafta ertelenmesiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmış değil.

SADAKATSİZ SEZON FİNALİ FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sadakatsiz'in 2. Haziran çarşamba akşamı ekranlara gelecek sezon finalinden ilk fragman yayınlandı. Sadakatsiz fragmanı izleyenleri adeta şaşırttı. 

SADAKATSİZ 30. BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Asya Günalan’ın gelişi, Asya’nın geçmişinde yüzleşmesi kolay olmayan bir sayfayı aralamıştır. Asya’ya verdiği sözü tutmaya kararlı olan Volkan ondan uzak dururken, Asya da kendi adına yeni kararlar alma arifesindedir. Ali’nin doğum günü, geçmişle gelecek arasında beklenmedik bir köprü kurarken, herkesi bir araya getiren partideki hangi sürpriz gelişme o günü unutulmaz kılacaktır?

Sadakatsiz bu hafta var mı? Sadakatsiz bu akşam neden yok? Sadakatsiz sezon finali ne zaman? - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

dizi Sadakatsiz dizisi Sadakatsiz dizisi haberleri dizi haberleri sadakatsiz final sadakatsiz bu akşam neden yok sadakatsiz yeni bölüm ne zaman kanal d dizileri sadakatsiz 31. bölüm