Sadakatsiz bu akşam var mı? Sadakatsiz neden yok? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? Kanal D yayın akışı

Sadakatsiz Dizi Haberleri
Sadakatsiz bu akşam var mı? Sadakatsiz neden yok? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? Kanal D yayın akışı

Sadakatsiz dizisi bugün yani 26 Ocak 2022 Kanal D yayın akışında yer almadı. Dizinin 47. bölümünün neden yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Dizinin hayranları 47. bölümün yayın akışından neden çıkarıldığını sorgularken, dizinin yeni bölüm tarihi de merak ediliyor.

Sadakatsiz dizisi KANAL D’de yeni bölümleri ile her hafta çarşamba akşamları izleyici ile buluşuyor. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz 19 Ocak Çarşamba akşamı 46. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Normalde 47. bölüm ile izleyiciyle buluşacak olan diziyi Kanal D'nin yayın akışında göremeyenler Sadakatsiz’in bu akşam neden olmadığını ve yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor.

SADAKATSİZ BU AKŞAM VAR MI, NEDEN YOK?

Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncularından Cansu Dere ve Berkay Ateş’in koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Bu nedenle dizi, bu hafta yayınına bir hafta ara vermek zorunda kaldı.

Kanal D ve Medyapım yaptıkları yazılı açıklamada şu satırlara yer verdi: "Değerli izleyicilerimiz; her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz Sadakatsiz'in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere…”

SADAKATSİZ 47. BÖLÜM NE ZAMAN?

Merakla beklenen Sadakatsiz 47. Bölüm 2 Şubat Çarşamba akşamı ekranlara gelecek.

KANAL D YAYIN AKIŞI

07:00 Sihirli Annem

09:00 Neler Oluyor Hayatta?

11:00 Yaprak Dökümü

13:00 Gelinim Mutfakta

16:00 Arka Sokaklar

18:45 Kanal D Ana Haber

20:00 Recep İvedik 2 (Yerli Sinema)

22:15 Recep İvedik 2 (Yabancı Sinema)

00:15 Eyvah Karım (Yerli Sinema)

02:15 Gelinim Mutfakta

04:30 Asi

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asya ve Volkan, Ali’nin geçirdiği kaza nedeniyle birbirlerine kenetlenmelerine neden olurken, Volkan’ın Asya’nın evine gizli kamera yerleştirmesi olayların bir anda çığırından çıkmasına neden olur.

Volkan’ın Asya’nın hayatını kontrol etme çabası, Aras’ın da daha önce hiç görülmeyen bir yüzünü ortaya çıkarır. Öfke patlaması yaşayan Aras soluğu Volkan’ın kapısında alırken onun bu hali herkesi şaşkına çevirir.

 

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz dizi sadakatsiz yeni bölüm ne zaman Sadakatsiz bu akşam var mı Sadakatsiz neden yok dizi dizi haberleri Kanal D yayın akışı