Sadakatsiz 7. bölümde sosyal medyayı sallayan sahne! "Sen de annen gibi delinin tekisin"

Sadakatsiz 7. bölümde sosyal medyayı sallayan sahne! "Sen de annen gibi delinin tekisin"

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz dün akşam 7. bölümüyle ekrana geldi. Asya ve Volkan'ın evliliğine gölge düşüren ihanet ikiliyi karşı karşıya getirdi. İşte son bölümde yaşananlar…

Sadakatsiz dizisi 18 Kasım Çarşamba akşamı 7. bölümüyle ekrana geldi. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölümünde beklenmeyen olaylar yaşandı.

İNTİKAM PLANLANLARINA BAŞLADI

Eşi Volkan'ın kendisini 2 yıldır Derin'le aldattığını öğrendikten sonra intikam planlarına başlayan Asya'nın son hamleleri Volkan'ı zor durumda bıraktı. Asya, yanına Derin'in babası Haluk'u da çekmeye çalıştı. Volkan ise Nil'in sevgilisi Selçuk'u kullanarak Asya'ya iftira attırdı. Suçlamalarla karşı karşıya kalan Asya, hastanedeki işinden oldu.

“BU ŞEHRİ TERK ETMEK ZORUNDA KALACAKSIN”
 
Asya ise Volkan'ın yardımcısı Serap'ı da yanına alarak, avukatıyla birlikte yeni bir plan yaptı. Asya, hem çocuğunun velayetini almak hem de Volkan'ı beş parasız bırakmak için harekete geçti. Asya'nın hamleleriyle zor durumda kalan Volkan ise işi tehdide döktü. Eve gelen Volkan, eşi Asya'nı tehdit ederek, "Sana öyle şeyler yapacağım ki. Bu şehri terk etmek zorunda kalacaksın" dedi.

Oğulları Ali'nin çıkardığı kavga nedeniyle okula gitmek zorunda kalan Volkan ve Asya uzun bir aradan sonra ilk defa yüz yüze geldi.

Sadakatsiz 7. bölümde sosyal medyayı sallayan sahne! "Sen de annen gibi delinin tekisin" - Resim : 2

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

O sırada Derin'in aradığı Volkan ise telefonu eşi Asya'nın gözünün içine baka baka "Efendim aşkım" diye açtı.

Volkan'ın yaptıkları sosyal medyada da gündem oldu. Sadakatsiz dizisindeki Volkan karakteriyle ilgili Twitter'da çok sayıda tepki dolu paylaşım yapıldı. İşte sosyal medyadaki paylaşımlardan bazıları.

Sadakatsiz 7. bölümde sosyal medyayı sallayan sahne! "Sen de annen gibi delinin tekisin" - Resim : 3

 

 

Sadakatsiz 7. bölümde sosyal medyayı sallayan sahne! "Sen de annen gibi delinin tekisin" - Resim : 4

 

Sadakatsiz 7. bölümde sosyal medyayı sallayan sahne! "Sen de annen gibi delinin tekisin" - Resim : 5

Kaynak: Haber Global TV

sosyal medya Caner Cindoruk Cansu Dere