Sadakatsiz 3. bölümde Volkan'dan Asya ve Derin itirafı: İkisini de aynı anda seviyorum!

Sadakatsiz 3. bölümde Volkan'dan Asya ve Derin itirafı: İkisini de aynı anda seviyorum!

Sadakatsiz dizisinin 3. bölümüne, eşi Asya'yı aldatan Volkan'ın gözyaşları içinde arkadaşı Derya'ya söylediği "Her ikisini de seviyorum. İnsan aynı anda neden iki kadını sevemesin?" sözleri damga vurdu.

BBC Studios’un Doctor Foster isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova'nın üstlendiği Sadakatsiz dizisi 21 Ekim Çarşamba akşamı 3. bölümüyle ekrana geldi. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölümü nefes kesti.

Sadakatsiz son bölümde, Asya kendisini aldatan eşi Volkan'a bir şans daha verdi. Volkan'ın sözleriyle umutlanan Asya'nın hayalleri ise kısa sürdü.

Sadakatsiz 3. bölümde Volkan'dan Asya ve Derin itirafı: İkisini de aynı anda seviyorum! - Resim : 2

ASYA’YA BİR ŞOK DAHA!

Volkan'ı ayrıldığını söylediği Derin'le yeniden görüşürken yakalayan Asya, banka hesaplarını incelediğinde bir şok daha yaşadı.

Boşanmak için avukata başvuran Asya, daha sonra ise banka hesapları ve Volkan'ın harcamalarıyla ilgili inceleme yaptı. Volkan'ın çocuklarının eğitimi için ayırdıkları parayı çektiğini ve Derin ile buluşmak için bir ev de aldığını öğrenen Asya yıkıldı.

Kocasının Derin ile 3 aydır birlikte olduğunu sanan Asya, Derin ile konuşmasında ilişkilerinin 2 yıldır sürdüğünü de öğrendi. Asya kendisine yapılan büyük ihanete intikam alarak yanıt verme yolunu seçti.

Sadakatsiz 3. bölümde Volkan'dan Asya ve Derin itirafı: İkisini de aynı anda seviyorum! - Resim : 3

"İNSAN AYNI ANDA NEDEN İKİ KADINI SEVEMESİN?"

Diğer yandan Volkan ise kendisini Derin'le ayrılması konusunda uyaran arkadaşı Derya'ya ise "Asya'yı çok seviyorum. Onsuz bir hayat hayal edemiyorum. Ama Derin'i de çok seviyorum. Onun yanında kendimi canlı hissediyorum. İkisini de aynı anda seviyorum. İnsanın kalbi sadece bir kişi için atmıyormuş. Evli olmak, aşık olmaya engel değilmiş. İkisini aynı anda seviyorum ama başka türlü, başka yerden. İnsan aynı anda iki çocuğunu sevebiliyor aynı ölçüde. Niye iki kadını sevemesin?" sözleri son bölüme damga vurdu.

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz dizi