Sadakatsiz 25. bölüm fragmanı yayınlandı! Derin'in akıbeti belli oluyor

Sadakatsiz
Sadakatsiz 25. bölüm fragmanı yayınlandı! Derin'in akıbeti belli oluyor

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz 25. bölüm fragmanı seyirci karşısına çıktı. Merakla beklenen yeni bölümde, günlerdir kayıp olan Derin ortaya çıkıyor.

Caner Cindoruk, Cansu Dere, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Cemal Hünal, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen, Taro Emir Tekin ve Alp Akar'ın başrollerde oynadığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 7 Nisan Çarşamba akşamı 25. yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Sadakatsiz 25. bölüm fragmanı yayınlandı! Derin'in akıbeti belli oluyor - Resim : 1

DERİN ORTAYA ÇIKIYOR

Sadakatsiz yeni bölümde Derin, yaralı halde Asya'nın evine geliyor. Bulunan ceset, Derin'e ait olmayınca Volkan rahat bir nefes alıyor. Asya ise gece evinin yakınlarında Derin'i görünce peşinden koşarak onu durdurmaya çalışıyor. Derin'in kanlar içinde Asya'nın kollarında yığılıyor. Derin'i kim, neden yaraladı?

SADAKATSİZ 25. BÖLÜM FRAGMANI

SADAKATSİZ DİZİSİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Derin’in ortadan kaybolması hem Volkan hem de Güçlü ailesi üzerinde şok etkisi yaratırken tüm şehir Derin’in bulunması için seferber olur. Asya kendisini bu olayın merkezinden uzaklaştırmakta kararlı olsa da düştüğü çıkmazlar onu zorlamaktadır. Ortaya çıkan ipuçları ve sürpriz tanıklar soruşturmanın seyrini beklenmedik yönlere çekerken yaşanan hangi gelişme Derin konusundaki umutları sarsacaktır?

Sadakatsiz 25. bölüm fragmanı yayınlandı! Derin'in akıbeti belli oluyor - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz dizisi kanal d dizileri Cansu Dere Melis Sezen Cansu Dere Melis Sezen