Sadakatsiz 20. bölüm fragmanı yayınlandı: Ateş bacayı sardı!

Dizi Haberleri Sadakatsiz
Sadakatsiz 20. bölüm fragmanı yayınlandı: Ateş bacayı sardı!

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz 20. yeni bölüm fragmanı seyirci karşısına çıktı. Merakla beklenen yeni bölümde, Sinan ile Asya arasındaki yakınlık ekrana gelecek.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrolleri paylaştığı Sadakatsiz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Seyirciyi yine ekran başına kilitleyecek olan yeni bölüme Volkan'ı terk eden Derin'in yeni kararları ve Sinan ile Asya'nın yakınlaşması damga vuracak.

DERİN KARARINDAN GERİ DÖNMÜYOR!

Sadakatsiz yeni bölümde, Volkan’ı terk eden Derin kararlıdır. Yeni bölümde, "Gözümü açtın Volkan" diyen Derin, Volkan'ı süründürmeye devam eder. Volkan'ın Haluk'un emriyle eve girmesi yasaklanmıştır.

Sadakatsiz 20. bölüm fragmanı yayınlandı: Ateş bacayı sardı! - Resim : 1

Sinan ise sürpriz yapıp Asya'nın yanına kafeye gider. Sinan'ın geldiği sırada Derin ve Gönül başta olmak üzere herkes oradadır. Yardım derneğine üye olan kadınların “Ateş bacayı sardı” yorumları dikkat çeker.

Dedikodu kazanı kaynamaya başlar. 

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asya'nın üniversiteden arkadaşı olan Sinan yıllar sonra Asya'nın karşısına çıktı.

Asya'nın zor zamanlar geçirdiğini öğrenen Sinan hemen duruma el koydu ve onunla bir kaçamak planladı.

Sadakatsiz 20. bölüm fragmanı yayınlandı: Ateş bacayı sardı! - Resim : 2

Başta bu fikre sıcak bakmayan Asya, Volkan'ın onu kıskandığını anlayınca kabul etti.

Sinan ve Asya soluğu İstanbul'da aldı. İkili burada çok eğlenceli vakit geçirdi. Ancak Volkan Asya'nın izini sürmeye devam etti.

Asya'nın küçük bir tatil için İstanbul'a gittiğini öğrenen Volkan çılgına döndü. Tekirdağ'dan uzaklaşıp Sinan'la İstanbul'a gelen Asya ise uzun bir aradan sonra nefes aldı. Asya'nın kaldığı oteli Ali'den öğrenen Volkan ise daha fazla duramadı ve İstanbul'un yolunu tuttu.

Sadakatsiz 20. bölüm fragmanı yayınlandı: Ateş bacayı sardı! - Resim : 3

Otele gelen Volkan, Sinan ve Asya'yı gördü. Öfkesini saklayamayan Volkan Asya'ya hakaret etmeye başladı.

Bu durum karşısında kayıtsız kalamayan Sinan ise gereğini yaptı. Volkan ve Sinan arasında bir anda ipler gerildi. Yumruk yumruğa kavga eden Volkan ve Sinan karakolluk oldu.

Sadakatsiz 20. bölüm fragmanı yayınlandı: Ateş bacayı sardı! - Resim : 4

DERİN VOLKAN’I TERK ETTİ

Volkan'ın izini süren Derin artık yolun sonuna geldi. Volkan'ın sürekli Asya'nın yanında olması, Asya'nın Derin'e anlattıkları onu büyük bir şüpheye sürükledi. Volkan'la tam arayı düzelttiğini düşünürken Asya'nın İstanbul'a gitmesi ve peşinden Volkan'ın da gittiğini öğrenen Derin büyük bir yıkım yaşadı. Daha fazla dayanamayan Derin bir karar aldı. Volkan'a bir not yazıp evi terk eden Derin en vurucu hamlesini yaptı. Gece yarısı eve gelen Volkan ise Derin'in "Artık bitti. Asya'ya dönebilirsin" notuyla karşılaştı.

SADAKATSİZ 20. BÖLÜM FRAGMANI

Sadakatsiz 3 Mart Çarşamba akşamı 20. yeni bölümüyle ekranda olacak.

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz dizisi Sadakatsiz dizisi haberleri