Sadakatsiz 18. Bölüm İzle

Dizi Haberleri Sadakatsiz
Sadakatsiz 18. Bölüm İzle

Kanal D'nin merakla beklenen Sadakatsiz dizisinin 18. bölümü yayınlandı. 17 Şubat Çarşamba günü yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Sadakatsiz dizisinin 18. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Sadakatsiz dizisinin 18. bölümü Kanal D ekranlarında 17 Şubat 2021 Çarşamba günü yayınlandı. Sadakatsiz 18. bölümü izleyebileceğiniz link haberimizde.

SADAKATSİZ 18. BÖLÜMDE NE OLDU?

Asya ve Volkan'ın tehlikeli yakınlaşması!

Asya'nın yanına gelen Volkan garip bir ruh halindedir. Yaşanan tüm olaylara rağmen Asya'dan kopamayan Volkan beklenmedik bir hamle yapar. Asya ve Volkan arasında neler olacak? Tekrar beraber olacaklar mı?

SADAKATSİZ DİZİSİNİN 17. BÖLÜMÜNDE NE OLMUŞTU?

Asya’nın aldığı karar herkeste şok etkisi yaratırken Derin büyük bir zafer kazandığına inanır. Hicran ve Selçuk’u bir araya getiren kaçınılmaz yüzleşme, beklenmedik karşılaşmaların da habercisidir. Asya’nın uzaklaşması Volkan’ı hiç düşmediği kadar büyük bir çıkmaza sürüklerken, sonuçları herkes için sarsıcı olur. Derin Ali için çaba göstermeyi sürdürürken dengeleri bir kez daha değiştiren gelişme ne olacaktır?

SADAKATSİZ 18. BÖLÜM İZLE

Sadakatsiz dizisinin 18. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link

SADAKATSİZ DİZİSİNİN KONUSU

Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan ( Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali’ye ( Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır...

Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek…

Oyuncular:Cansu Dere(Asya), Caner Cindoruk(Volkan), Melis Sezen (Derin), Burak Sergen (Haluk), Özge Özder(Derya), Eren Vurdem(Mert), Yeliz Kuvancı(Bahar), Olcay Yusufoğlu(Serap), Nazlı Bulum(Nil), Gözde Seda Altuner(Gönül), Emir Taro Tekin(Selçuk), Alp Akar(Ali)

FRAGMAN

Sadakatsiz 18. Bölüm full izle kanal d sadakatsiz son bölüm izle dizi izle Sadakatsiz dizisi dizi haberleri kanal d dizileri sadakatsiz izle Sadakatsiz sadakatsiz tek parça full izle sadakatsiz izle