Ryan Reynolds ve Blake Lively’den Ukraynalı mülteciler için rekor bağış

Magazin Haberleri
Ryan Reynolds ve Blake Lively’den Ukraynalı mülteciler için rekor bağış

Hollywood’un gözde çifti Ryan Reynolds ve Blake Lively, Rus işgalinden kaçan Ukraynalı mülteciler için başlatılan bağış kampanyasına destek verdi.

Hollywood’un ünlü çifti Ryan Reynolds ve Blake Lively, Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları devam ederken Ukraynalı mültecilere yardım etmeye karar verdi.

Ünlü aktör Reynolds, cumartesi günü Birleşmiş Milletler Mülteci Ajansı’nın Ukraynalı mülteciler için başlattığı yardım kampanyasını Twitter hesabından paylaşarak,1 milyon dolara yakın bağışta bulunacaklarını açıkladı.

Ryan Reynolds ve Blake Lively’den Ukraynalı mülteciler için rekor bağış - Resim : 1

Reynolds, kar amacı gütmeyen kuruluş tarafından başlatılan yardım kampanyasını, Twitter hesabından, “48 saat içinde sayısız Ukraynalı mülteci komşu ülkelere geçerek evlerini terk etmek zorunda kaldı. Korunmaya ihtiyaçları var. Bağış yaptığınızda, bunu 1 milyon dolara tamamlayacağız” notuyla paylaştı.

Reynolds'ın paylaşımı çok sayıda beğeni ve etkileşim alırken, dünyaca ünlü birçok isim de kampanyaya desteklerinden dolayı Reynolds ve Lively çiftini takdir eden yorumlar yazdı.

Ünlü komedyen Ben Stiller da Twitter hesabından Reynolds'ın gönderisini, “Hayatları kökünden sökülen Ukraynalılara yardım edelim. Bu şekilde adım attığınız için teşekkürler” yanıtıyla paylaşarak desteğini gösterdi.

Ryan Reynolds ve Blake Lively’den Ukraynalı mülteciler için rekor bağış - Resim : 2

MÜLTECİLER İÇİN KOLLARI SIVADILAR

Ünlü yıldız Blake Lively de kampanyaya verdikleri desteği Ukraynalı bir çocuğun fotoğrafını paylaşarak duyurdu. Kaynak: NTV

Kaynak: Diğer

Ryan Reynolds Blake Lively Rusya ukrayna magazin magazin haberleri