Ryan Murphy'den yıllar sonra gelen Madonna itirafı: Akrep burcu olduğumu ondan gizledim

Magazin Haberleri
Ryan Murphy'den yıllar sonra gelen Madonna itirafı: Akrep burcu olduğumu ondan gizledim

Geçtiğimiz günlerde bir podcastte katılan ünlü yönetmen Ryan Murphy, ünlü şarkıcı Madonna ile ilgili yıllar sonra itirafta bulundu. Ryan Murphy, Madonna ile tanıştığında ona burcu hakkında yalan söylemek durumunda kaldığını söyledi.

2000 yapımı 'Tatlı Sürpriz' (The Next Best Thing) için Madonna ile hayatı hakkında röportaj yapılmasını isteyen Ryan Murphy, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Madonna ile ilgili itiraflarda bulunan Ryan Murphy, yaşananları şu sözlerle anlattı: "New York'a uçtum ve Madonna'yla ilk kez tanışmak için Tom'la birlikte asansörle yukarı çıkarken Tom (Rosenberg) bana döndü ve 'Sana sormayı unuttum, doğum günün ne zaman?' dedi.

Ryan Murphy'den yıllar sonra gelen Madonna itirafı: Akrep burcu olduğumu ondan gizledim - Resim : 1

Ben de 'Ne?' dedim". Tom, "Doğum günün ne zaman?" dedi, ben de "9 Kasım" dedim. O da "Akrep burcu musun?" diye sordu. Ben de "Evet" dedim. O da "Bunu ona söyleyemezsin çünkü seni işe almaz" dedi. "Ne demek istiyorsun?" dedim. O da "Bilmiyorum ama akrep burcu olduğunu söyleme. Başka bir burçtan olduğunu söyle" dedi."

Madonna'nın kendisine "Ne zaman doğdun?" diye sorduğunu anlattı. "Ona annemin doğum günü olan 3 Eylül'ü söyledim ve o da "Ah, Başak burcusun. Peki" dedi. Lobiye indiğimizde işe alındığım haberi gelmişti. Akrep burcu olayını hiç anlamadım, belki de aralarında bir şakaydı ama komikti" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Ryan Murphy Madonna magazin