Ronaldo ve sevgilisi Georgina'ya beğeni yağdı

Ronaldo ve sevgilisi Georgina'ya beğeni yağdı

Ülkesi Portekiz'in Euro 2020'den elenmesi sonrası 36 yaşındaki Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez ve çocuklarıyla soluğu lüks yatıyla tatilde alırken, sevgilisi Georgina'nın fotoğrafları dikkat çekti

EURO 2020'ye son 16 turunda veda eden Portekiz'in başarısına katkı sağlayamasa da, attığı 5 golle Avrupa Futbol Şampiyonaları tarihinde en çok gol atan oyuncu 'tacını' giyen Cristiano Ronaldo, sevgilisi ve çocuklarıyla beraber tatile çıktı. 

Ronaldo ve sevgilisi Georgina'ya beğeni yağdı - Resim : 1

Kız arkadaşı Georgina Rodriguez ve çocuklarıyla eğlenceli zamanlar geçiren Ronaldo, EURO 2020'de yaşadığı hayal kırıklığını İspanya'da sevdikleriyle zaman geçirerek unutmayı tercih etti. Çocukları 11 yaşındaki Cristiano Jr, Alana ve 4 yaşındaki ikizleri Eva ve Mateo ile kaliteli zaman geçiren Ronaldo, özel yatlarında güneşin ve denizin keyfini çıkardı. 

Ronaldo ve sevgilisi Georgina'ya beğeni yağdı - Resim : 2

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun Arjantinli sevgilisi Georgina Rodriguez, lüks tatillerinin fotoğraflarını ve videolarını Instagram hesabından yayınladı. İkilinin kimi zaman jet ski üzerinde kimi zaman su altında dalış yaparken görülen fotoğraf ve videoları büyük beğeni toplarken milyonlarca kişi tarafından izlendi. 

Ronaldo ve sevgilisi Georgina'ya beğeni yağdı - Resim : 3

313 milyon takipçili Instagram hesabıyla paylaşım başına 1 milyon 604 bin dolarlık kazancıyla zirvede yer alan Ronaldo da Georgina ile fotoğrafını "Aşkım1 yazarak paylaştı. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Kaynak: Haber Global TV

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Portekiz