Rita Wilson, ölmesi durumda eşi Tom Hanks'ten parti yapmasını istedi

Rita Wilson, ölmesi durumda eşi Tom Hanks'ten parti yapmasını istedi

Eşi Tom Hanks ile birlikte koronavirüs tedavisi gören ve halen karantinada olan Rita Wilson, salgın öncesi katıldığı ve yeni yayınlanan TV programında, Hanks'ten önce ölmesi halinde iki isteğini sıraladı.

Eşi Tom Hanks ile birlikte koronavirüse yakalanan ve tedavi sonucu virüsten kurtulan şarkıcı Rita Wilson,  salgın öncesinde The Kelly Clarkson Show'a katılmıştı.  Wilson'ın söylemleriyle dikkat çektiği program, dün ekrana geldi.

2015 yılında meme kanserine yakalanan ve hastalığı atlatan Rita Wilson, eşinden önce ölmesi durumunda Tom Hanks'ten ne istediğini açıkladı.

Rita Wilson, ölmesi durumda eşi Tom Hanks'ten parti yapmasını istedi - Resim : 1

Wilson, eşine şunları söylediğini aktardı: "Bak, bana bir şey olursa, senden önce ölürsem, senden iki şey istiyorum. Birincisi, çok uzun bir süre aşırı üzülmeni istiyorum."

Bu sözler üzerine programın sunucusu Kelly'yi kahkahalara boğan Wilson, ikinci isteğini şöyle açıkladı: "İkincisi, bir parti istedim. Bir kutlama istedim; şarkılı, danslı ve insanların hikayeler anlattığı bir kutlama..."

Rita Wilson, ölmesi durumda eşi Tom Hanks'ten parti yapmasını istedi - Resim : 2

Tom Hanks ve Rita Wilson, ünlü aktörün, Baz Lurhmann'ın yönetmenliğini üstlendiği Elvis Presley biyografisinin çekimleri için Avustralya'da bulundukları sırada koronavirüse yakalandıklarını öğrenmişti.

Rita Wilson Tom Hanks koronavirüs