Rihanna'nın hamile olduğu iddia edilmişti... Hayranıyla Instagram'dan yazıştı

Magazin Haberleri
Rihanna'nın hamile olduğu iddia edilmişti... Hayranıyla Instagram'dan yazıştı

Gerçek adı Robyn Fenty olan dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın hamile olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 33 yaşındaki şarkıcı, hamilelik söylentilerine hayranı aracılığıyla cevap verdi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, birkaç gün önce Barbados'un bağımsızlığını ilan ettiği törene katılmıştı.

Rihanna'nın hamile olduğu iddia edilmişti... Hayranıyla Instagram'dan yazıştı - Resim : 1

Törende ünlü şarkıcı Rihanna'ya da 'Ulusal Kahraman' nişanı verilmişti. Ancak hardal rengi saten bir elbise giyen şarkıcının karnındaki şişlik dikkat çekmişti.

Rihanna'nın hamile olduğu iddia edilmişti... Hayranıyla Instagram'dan yazıştı - Resim : 2

Akabinde yaklaşık iki yıldır kendisi gibi şarkıcı ASAP Rocky ile aşk yaşayan dünyaca ünlü ismin bebek beklediği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Rihanna'nın hamile olduğu iddia edilmişti... Hayranıyla Instagram'dan yazıştı - Resim : 3

Tüm bu söylentilerin ardından Rihanna, iddialara açıklık getirdi. Barbadoslu şarkıcı, Instagram'da bir hayranına gönderdiği doğrudan mesajda hamilelik söylentilerini açıkça reddetti.

33 yaşındaki Rihanna, Jen adlı hayranına gönderdiği mesajda söylentileri yalanladı ve medyada hamile olup olmadığı üzerine sürekli söylentiler çıkmasına dikkat çekti.

Rihanna'nın hamile olduğu iddia edilmişti... Hayranıyla Instagram'dan yazıştı - Resim : 4

Ri-Ri "Baby shower'ına gelebilir miyim kız kardeşim!? Doğru mu değil mi bilmiyorum ama güzel bebeklerin olacak" diyen hayranına, "Dur" İlk 10 baby shower'a gelmedin ki! Size kalsa ben her yıl hamileyim" diye cevap verdi.

Öte yandan gerçek adı Rakim Nakache Mayers olan ASAP Rocky, sevgilisinden övgü dolu sözlerle bahsetmişti. 32 yaşındaki rapçi, GQ ile yaptığı röportajda Rihanna'yı "Hayatımın aşkı" olarak tanımlamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Rihanna magazin magazin haberleri