Rihanna'nın üstsüz paylaşımı kriz çıkardı! O ülke ayağa kalktı

Rihanna'nın üstsüz paylaşımı kriz çıkardı! O ülke ayağa kalktı

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın sosyal medya hesabından yayınladığı üstsüz pozu, dünyanın en kalabalık ikinci ülkesini ayağa kaldırdı.

32 yaşındaki şarkıcı Rihanna, sık sık sosyal medya hesabından cesur pozlarını yayınlıyor. Ünlü şarkıcı geçtiğimiz gün de, üstsüz bir fotoğrafını Instagram hesabı üzerinden paylaştı.

91 milyonu aşan takipçi sayısıyla öne çıkan öne çıkan Rihanna, çok konuşulan pozunu "Bu gece iç çamaşırı giymeyeceksin kızım" notuyla yayınladı.

Rihanna'nın üstsüz paylaşımı kriz çıkardı! O ülke ayağa kalktı - Resim : 1

Altında sadece kendi markası Savage X Fenty’e ait saten bir boksör şortu bulunan Rihanna’nın üstsüz olmasının yanı sıra kullandığı bir aksesuar, dünyanın en kalabalık ikinci ülkesi Hindistan’ı ayağa kaldırdı. Rihanna’nın kolyesinde Hinduların tanrısı Ganeşa’nın olması 1.3 milyar nüfusa sahip ülkede tepkiye neden oldu.

RIHANNA'YI ŞİKAYET ETTİLER

Ülkeyi yöneten Hindu ve milliyetçi BJP Partisi’nden Ram Kadam, “Rihanna’nın bizim değerli Hindu tanrımız Ganeşa ile utanmadan alay etmesi kabul edilemez” dedi. Dünya Hindu Konseyi (VHP) ise bu paylaşımı Twitter ve Facebook’a şikayet ettiklerini ve polise de haber verdiklerini duyurdu. Konsey, Rihanna’nın profilinin de yasaklanmasını istedi.

Sosyal medyada da birçok Hindu, “Bu kadar ünlü bir kişinin bu kadar düşüncesiz olması kabul edilemez”, “Bu bir moda ya da trend değil. Bu bir Hint kültürü”, “Rihanna bizim değerlerimizle alay ediyor” yorumlarını yaptı.

Rihanna'nın üstsüz paylaşımı kriz çıkardı! O ülke ayağa kalktı - Resim : 2

BU İLK TEPKİ DEĞİL!

Bu yılın başında Hindistan’da haklarını alamadıkları için eylem yapan çiftçilere sosyal medyadan destek veren Rihanna, Yeni Delhi yönetiminin büyük tepkisini çekmişti. Birçok gösterici Rihanna’nın posterlerini yakmıştı.

Rihanna, o dönemde sosyal medya hesabı üzerinden ülkede yaşanan gerilimi paylaşarak, “Neden bunu konuşmuyoruz” diyerek Yeni Delhi hükümetinin tepki göstermesine neden olmuştu. 

Kaynak: Haber Global TV

Rihanna Rihanna üstsüz poz magazin haberleri Rihanna pozları Rihanna fotoğrafları Hindistan