Reha Özcan'ın yeni dizisi belli oldu

Dizi Haberleri
Reha Özcan'ın yeni dizisi belli oldu

Usta oyuncu Reha Özcan, yeni diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Bizim Hikaye ve Mucize Doktor'un ardından Seksenler dizisinde de rol alan Reha Özcan, Kanal D'de seyirciyle buluşmaya hazırlanan dizinin kadrosuna dahil oldu.

Reha Özcan, Süreç Film’in İclal Aydın’ın satış rekorları kıran kitabı Üç Kız Kardeş'ten uyarlanacak dizide başrol oynayacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Reha Özcan dizide 3 genç kızın babası Sadık beye hayat verecek. Sadık beyin eşi Nesrin’i ise İclal Aydın oynayacak.

Eda Tokgöz’ün yöneteceği, Türkiye’nin en iyi senaristlerinden Erkan Birgören ile Betül Yağsağan’ın kaleme alacağı dizide Rüçhan karakterine ise Veda Yurtsever hayat verecek.

Oyuncu seçimi süren dizi aralık sonunda sete çıkacak ve yeni yılda Kanal D'de yayınlanacak.

Reha Özcan'ın yeni dizisi belli oldu - Resim : 1

REHA ÖZCAN KİMDİR?

Reha Özcan, 5 Temmuz 1965 tarihinde Bingöl’de doğmuştur. Aslen Boyabat'lıdır. Tam adı Ragıp Reha Özcan'dır. Kardeşi Serhat Özcan’da kendisi gibi oyuncudur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nden 1987 yılında mezun oldu. Aynı yıl Trabzon Devlet Tiyatrosu'na başladı. 1990-1991 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu'na atandı.

1992-1993 sezonunda Antalya'ya yerleşti ve Antalya Devlet Tiyatrosu'nda görev aldı. Aynı zamanda Akdeniz Üniversitesi'nin Tiyatro kulübünde ve Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu'nda yönetmen olarak görev yapan Reha Özcan, 2010 – 2011 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Ekim 2016’da Devlet Tiyatrolarından emekli oldu.

2017’de Müfit Can Saçıntı'nın hem senaryosunu yazıp hem de yönettiği “Yaşamak Güzel Şey” adlı sinema filminde rol aldı. Reha Özcan, Adı Efsane, Maral: En Güzel Hikayem, Karadayı, Suskunlar, Kurtlar Vadisi Pusu, IV. Osman ve Mucize Doktor gibi birçok projede yer aldı.

 

Kaynak: Diğer

Reha Özcan Üç Kız Kardeş dizisi haberleri