Reddi miras yaptığını duyurmuştu... Ece Erken'den herkesi şaşırtan hamle

Magazin Haberleri
Reddi miras yaptığını duyurmuştu... Ece Erken'den herkesi şaşırtan hamle

Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırıda hayatını kaybetmesinin ardından reddi miras yaptığını duyurmuştu. Ünlü sunucudan şaşırtan bir hamle daha geldi.

Ünlü sunucu Ece Erken’in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak gecesi İstanbul Bakırköy’de bir balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Eşinin ölümünden sonra zor günler geçiren Ece Erken, Mahmutyazıcıoğlu'nun mirasıyla aldığı kararı Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı.

Reddi miras yaptığını duyurmuştu... Ece Erken'den herkesi şaşırtan hamle - Resim : 1

Erken, “Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız. Reddi miras yapıyorum. Herkese sevgi ve saygılarımla” ifadesini kullandı.

EŞİNİN SOYADINI SİLDİ

Zor günler yaşayan ve eşine olan özlemini her fırsatta dile getiren Ece Erken'den yeni bir hamle geldi.

Ece Erken

Ünlü sunucu sosyal medya hesaplarından 'Mahmutyazıcıoğlu' soyadını kaldırdı.

Bir takipçisi Ece Erken'e 'Eşinizin soyadını neden sildiniz?' diye sordu. Erken ise 'Yaşananlardan sonra bazı akrabalarıyla aynı soyadını taşımamak için. Her gün daha da iğrenç şeyler duyuyorum' yanıtını verdi.

Ece Erken

Reddi miras yaptığını duyurmuştu... Ece Erken'den herkesi şaşırtan hamle - Resim : 4

 

Kaynak: Haber Global TV

Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu magazin magazin haberleri