Rasim Öztekin'ın kızı Pelin Öztekin'in hastane önündeki hali yürek burktu

Rasim Öztekin'ın kızı Pelin Öztekin'in hastane önündeki hali yürek burktu

Kalp krizi geçiren Rasim Öztekin'i kızı Pelin Öztekin'in bir an olsun yalnız bırakmıyor. Hastane önünde görüntülenen Pelin Öztekin'in bir bankta oturup çaresizce ağladığı anlar görenleri derinden etkiledi.

Tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, dün öğle saatlerinde fenalaştı. Kalp kriz sonucu kalbi duran 62 yaşındaki sanatçı, ilk olarak Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan müdahale sonrasında hayata döndürülen sanatçı, daha sonra Doktor Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi'ne sevk edildi. 

Babasının sağlık durumuyla ilgili sevenlerini sosyal medyadan bilgilendiren Pelin öztekin hastane önünde görüntülendi. Konu ile ilgili konuşmak istemeyen Öztekin’in üzgün tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Hastane önünde gözyaşlarını tutamayan Pelin Öztekin, Uçankuş kameraları tarafından görüntülendi. 

Rasim Öztekin'ın kızı Pelin Öztekin'in hastane önündeki hali yürek burktu - Resim : 1

“YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ GÖRÜYOR”

Oyuncu Pelin Öztekin, babası Rasim öztekin'in sağlık durumuyla ilgili şu bilgiyi paylaşmıştı:

"İlk aşkım, Rasoş’um, Babiş’im; Dün kalbiyle ciddi bir anlaşmazlık yaşadı. Anjiyo yapıldı, tıkalı kalp damarına müdahale edilerek açıldı. Şimdi yoğun bakımda tedavi görüyor. 

Rasim Öztekin'ın kızı Pelin Öztekin'in hastane önündeki hali yürek burktu - Resim : 2

Dünden beri arayıp soran, mesaj atan, geri döndüğüm, dönemediğim herkese, tüm sevenlerine kalpten teşekkür ederim. Türkiye’nin her yerinden kan vermek için arayan bir şekilde yanımızda olmak isteyen herkese minnettarım. Kan ihtiyacımız çok şükür sayenizde kalmamıştır. Şimdi en çok dualarınıza ihtiyacı var. 

Çoook seviliyorsun Babiş. Bir an önce iyileş, iyileş ki senin için her an hazırız diyen binlerce insanı gör. Daha yaşanacak çok an, gezilecek çok yer, gidilecek çok maç, keşfedeceğimiz çok tat var. Hepsi bizi, biz seni bekliyoruz. Seni çoook seviyorum."

Kaynak: Haber Global TV

rasim öztekin kalp krizi Rasim Öztekin Rasim Öztekin Pelin Öztekin