Rapçi Ezhel, Alman vatandaşlığı aldı mı? İşte ilk açıklama

Rapçi Ezhel, Alman vatandaşlığı aldı mı? İşte ilk açıklama

Yaklaşık bir yıldır Almanya'da yaşayan rapçi Ezhel'in, Alman vatandaşlığı aldığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Rapçinin menajeri, Ezhel'in neden Türkiye'ye gelmediğini açıkladı.

Snob Magazin'in özel haberine göre; Yaklaşık 1 yıldır Almanya'nın Berlin şehrinde yaşayan 'Ezhel' ismiyle tanınan Rapçi Sercan İpekçioğlu'nun neden Türkiye'ye gelmediği merak konusu olmuştu.

ALMAN VATANDAŞLIĞI ALDIĞI İDDİA EDİLDİ

Kimi çevreler Ezhel'in Alman vatandaşlığı aldığını öne sürüp, tutuklanma korkusuyla Türkiye'ye gelmediğini iddia ediyordu. Snob Magazin'e konuşan Ezhel'in menajeri Rıza Okçu bütün bu iddialara cevap verdi.

Rapçi Ezhel, Alman vatandaşlığı aldı mı? İşte ilk açıklama - Resim : 1

Rıza Okçu, "Ezhel'in Almanya'da oturma izni var. Burada yeni albümü üzerine çalışıyor. Alman vatandaşlığı aldığı yönündeki iddia doğru değil. İstediği zaman Türkiye'ye gelebilir" dedi.

Ezhel, geçtiğimiz yıl “Uyuşturucu kullanma” suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası almıştı. Ezhel'in cezası sabıkasız olması nedeniyle 5 yıl süreyle ertelenmişti. 

“MÜZİĞİMİ YAPMAK İSTİYORUM”

Duruşma sonrası açıklama yapan Ezhel, çok sayıda hakim karşısına çıktığını belirterek, “Umarım bir an önce biter. Ben müziğimi yapmak istiyorum sadece. Başka hiçbir şey istemiyorum. Yapacak bir şey yok. Adalete güveniyorum. Yıprandık biraz. Zor işleyen bir süreç oluyor” ifadelerini kullanmıştı. 

Ezhel Almanya türkiye