Ramo 35. Bölüm İzle

Ramo 35. Bölüm İzle

Ramo dizisinin merakla beklenen 35. bölümü Show TV'de yayınlandı. 5 Mart 2021 Cuma günü yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Ramo dizisinin 35. bölümünü izleyebileceğiniz link.

Ramo dizisinin 35. bölümü 5 Mart Cuma günü saat 20:00'de başladı ve Show TV kanalında yayınlandı. Dizinin yeni bölümü yayının bitmesinin ardından internete yüklendi.

RAMO 35. BÖLÜMDE NE OLDU?

Ramo ve Mazhar arasında gerilimin giderek yükseldiği bölümde masadaki dengelerin nasıl değişeceği merak konusu. 

RAMO 34. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Ramo'nun 34. bölümünde Ramo ve Sibel kavuşmuştur ve yeni evlerinde büyük bir kutlama ile nikah kıyılır. Ramo, bu mutlu anlarına gölge düşürecek hiçbir şeye izin vermeyecektir.

Diğer yandan, Ramo’nun Mazhar’la birlikte İstanbul’u yönetecek olmasını içine sindiremeyen Korkut, bir plan yaparak Ramo’nun başını büyük bir belaya sokar. Ramo, kendi sorumluluğunda olan bir sevkiyat işini eline yüzüne bulaştırmış görünüyordur. Bu işin altında Korkut’un olduğunu tahmin eden Ramo, olayı çözdükçe çok daha büyük sürprizlerle karşılaşacaktır.

RAMO 35. BÖLÜM İZLE

Ramo dizisinin 35. bölümünü tek parça olarak ücretsiz izleyebileceğiniz link. 

ya da beklemeden Ramo'nun Youtube hesabına katılarak (ücretlidir, aylık 10 TL) diziyi bu linkten izleyebilirsiniz.

RAMO DİZİSİ OYUNCULARI

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği Ramo dizisinde ana karakteri Murat Yıldırım canlandırıyor. Diğer oyuncular ise şöyle: Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü, Efsane Odağ, Sacide Taşener

Show TV son bölüm izle video dizi izle dizi haberleri Ramo dizisi show tv ramo son bölüm izle ramo yeni bölüm izle bedava dizi izle