Ramo 34. Bölüm İzle

Ramo 34. Bölüm İzle

Ramo dizisinin merakla beklenen 34. bölümü Show TV'de yayınlandı. 26 Şubat 2021 Cuma günü yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Ramo dizisinin 34. bölümünü izleyebileceğiniz link.

Ramo dizisinin 34. bölümü 26 Şubat Cuma günü saat 20:00'de başladı ve Show TV kanalında yayınlandı. Dizinin yeni bölümü yayının bitmesinin ardından internete yüklendi.

RAMO 34. BÖLÜMDE NE OLDU?

Ramo'nun 34. bölümünde Ramo ve Sibel'in evlendiğine şahit oluyoruz. Şerif'in sözleri dikkat çekerken Ramo'nun büyük patronlardan biriyle tanışıp tanışamayacağı sorusunun yanıtı merak konusu oluyor.

RAMO 33. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Ramo dizisinin 33.bölümünde Ramo'nun iddialı sözleri dikkat çekiyor. Ramo'nun Mazhar ve Şerif'e karşı mücadelesinde heyecan giderek artıyor. Ramo'nun büyük planı Mazhar'ın yerine İstanbul'un patronu olmak, patronların tek amacı ise Ramo'yu dize getirmek. Oyuna yeni giren Şerif'in her hamlesi Ramo'yu biraz daha zora sokuyor. Ramo'nun harekete geçmesini engelleyen şey ise Sibel'in rehin tutuluyor olması. Ramo, bir yandan Sibel'in nerede tutulduğunu öğrenmeye çalışacak diğer yanadan da Mazhar'ın yerien geçebilmek için Yıldırım'ı ikna edecek bir planı devreye sokacak.

RAMO 34. BÖLÜM İZLE

Ramo dizisinin 34. bölümünü tek parça olarak ücretsiz izleyebileceğiniz link. 

ya da beklemeden Ramo'nun Youtube hesabına katılarak (ücretlidir, aylık 10 TL) diziyi bu linkten izleyebilirsiniz.

RAMO DİZİSİ OYUNCULARI

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği Ramo dizisinde ana karakteri Murat Yıldırım canlandırıyor. Diğer oyuncular ise şöyle: Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü, Efsane Odağ, Sacide Taşener

 

Show TV son bölüm izle video dizi izle dizi haberleri Ramo dizisi show tv ramo son bölüm izle