Ramo 32. Bölüm İzle

Dizi Haberleri
Ramo 32. Bölüm İzle

Ramo dizisinin merakla beklenen 32. bölümü Show TV'de yayınlandı. 12 Şubat 2021 Cuma günü yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Ramo dizisinin 32. bölümünü izleyebileceğiniz link.

Ramo dizisinin 32. bölümü 12 Şubat Cuma günü saat 20:00'de başladı ve Show TV kanalında yayınlandı. Dizinin yeni bölümü yayının bitmesinin ardından internete yüklendi.

RAMO 32. BÖLÜMDE NE OLDU?

Ramo'nun 32. bölümünde Emre Kınay diziye dahil oluyor. Kınay süprpriz bir karakteri canlandırıyor. Bakanı Emre Kınay'ın katılımıyla Ramo'da dengeler nasıl değişecek. 

Sibel'in öldüğüne inanmayan Ramo'nun öfkeli hali bu bölüme damgasını vuruyor. Yapacağı hamlelere dikkat. 

RAMO 31. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Ramo ve Nehir'in karşı karşıya geldiği anlar dikkat çekerken Ramo'nun Nehir'e verdiği sözün ne olduğu ise merak konusu. Ramo ve Sibel'in düğününe yapılan baskın neticesinde birçok kişi hayatını kaybetti. Sibel ağır yaralanırken, kurtulup kurtulmayacağı Nehir'e bağlı.

RAMO 32. BÖLÜM İZLE

Ramo dizisinin 32. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. 

RAMO DİZİSİ OYUNCULARI

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği Ramo dizisinde ana karakteri Murat Yıldırım canlandırıyor. Diğer oyuncular ise şöyle: Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü, Efsane Odağ, Sacide Taşener

FRAGMAN:

dizi izle Ramo dizisi dizi haberleri show tv ramo son bölüm izle show tv dizileri show tv izle Ramo son bölüm izle