Rafet El Roman'dan sahnede 'Ferdi Tayfur' taklidi!

Magazin Haberleri

Kocaeli'de konser veren Rafet El Roman, performansıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sesinin Ferdi Tayfur'a benzetildiğini söyleyen sanatçı, yaptığı Ferdi Tayfur taklidiyle de sevenlerinden tam not aldı.

Kocaeli’de sahne alan Rafet El Roman, Ferdi Tayfur taklidiyle hayranlarından tam not aldı. 

Kocaeli Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri'nde sevilen şarkıcı Rafet El Roman sahne aldı. Sevenlerine birbirinden güzel şarkılar seslendiren Rafet El Roman, dansıyla da seyircilerden tam not aldı. Kendi şarkılarının yanı sıra başka sanatçıların şarkılarını da seslendiren sanatçı, Ferdi Tayfur’un taklidini yaparak çocukluktan itibaren sesinin Tayfur’un sesine benzetildiğini söyledi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Rafet El Roman, konser sonunda uzun süre alkışlandı.

RAFET EL ROMAN, TRABZONSPOR İÇİN BESTELEDİĞİ ŞARKIYI İLK KEZ KONSERİNDE SÖYLEDİ

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, Trabzonspor için bestelediği Işıl Işıl adlı şarkıyı ilk kez Kocaeli’deki konserinde seslendirdi. Daha önce sosyal medyada yayınlanan ve ilgi gören şarkı, ilk kez bir konserde söylenmiş oldu.

Ünlü sanatçı Rafet El Roman, Kocaeli’de düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri etkinliğine katıldı. Sevilen şarkılarıyla konser veren El Roman, seyircileri adeta coşturdu. Konserin en büyük sürprizi ise Trabzonspor üzerinden geldi. Bordo-mavililerin şampiyonluğu sonrası Işıl Işıl adlı şarkıyı besteleyen Rafet El Roman, ilk kez bir konserde şarkıyı sergiledi. Şarkı daha önce sosyal mecralarda büyük ilgi görmesine karşın, bir konserde ilk kez söylenmiş oldu. Kocaeli’de konsere katılan Trabzonspor sevdalıları unutulmaz bir anıya şahit oldu.

 

Kaynak: İHA

Rafet El Roman Ferdi Tayfur Kocaeli