Prestij Meselesi davasında mahkemeden flaş karar

Magazin Haberleri
Prestij Meselesi davasında mahkemeden flaş karar

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini üstlendiği ve 3 Şubat’ta vizyona giren Prestij Meselesi filmi için Hilmi Topaloğlu’nun eski eşinden olan oğlu Volkan Topal'ın filmin yayınlanmasının durdurulması için açtığı davada, görevsizlik kararı verildi.

Prestij Meselesi filmi sonrası Mahsun Kırmızıgül ve Topaloğlu ailesinin bir kısmı arasında gerilim yaşanmıştı. Mahsun Kırmızıgül ve Topaloğlu ailesinin katıldığı duruşmada kardeşler arasında adliye koridorlarında kavga çıkmıştı.

Müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun ilk eşinden olan büyük oğlu Volkan Topal, 3 Şubat'ta vizyona girecek olan “Prestij Meselesi” adlı filmde babasının itibarını zedelediği iddiasıyla filmin durdurulması için Mahsun Kırmızıgül'e dava açmıştı. Söz konusu davanın görülmesine İstanbul 2. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmaya tarafların avukatı katıldı.

Duruşmada davacı avukatı, önceki beyanlarını tekrarladıklarını söyleyerek tedbir talebini yineledi. Davalı tarafın avukatı ise mahkemeden tedbir talebinin reddine karar verilmesini istedi.

GÖREVSİZLİK KARARI

Ara kararını açıklayan mahkeme, davacı tarafın iddialarının görevli İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nce değerlendirilmesi gereken taleplerden olduğunu belirterek, dosya hakkında görevsizlik kararı verdi. Mahkeme, dosyanın yetkili ve görevli İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne gönderilmesine hükmederek duruşmayı erteledi.

Kaynak: DHA

Mahsun Kırmızıgül Prestij Meselesi filmi magazin haberleri