Popüler ekran yıldızı Simon Cowell 5 saatlik bir ameliyat geçirdi, durumu iyi

Popüler ekran yıldızı Simon Cowell 5 saatlik bir ameliyat geçirdi, durumu iyi

Malibu, Kaliforniya'daki evinin bahçesinde yeni elektrikli bisikletini denerken sırtının üzerine düşüp yaralan America's Got Talent'ın yapımcısı ve jüri üyelerinden Simon Cowell, beş saatlik bir ameliyat geçirdi. Cowell'ın durumu iyi...

Cumartesi günü yeni aldığı elektrikli bisikletini denemek için Malibu'daki malikânesinin bahçesindeydi ekran yıldızı Simon Cowell. 

Sırt üstü yere düştü. Fena yaralandı.

Sırtındaki kırıklar için hemen ameliyata alındı. 

Beş saat süren ameliyatın ardından iyi haber geldi. 

Nekahatte olan Cowell'ın durumu iyi. 

Twitter hesabı üzerinden Los Angelas'ta tedavi gördüğü hastanenin doktorları ve çalışanlarına teşekkür eden Cowell, "Eğer yeni bir bisiklet alırsanız binmeden önce kılavuzunu okuyun," diyerek kendiyle de dalga geçmeyi ihmal etmedi.

Koronavirüs yüzünden uzun süre mola vermek zorunda kalan America's Got Talent, salgına yönelik önlemler gözetilerek yeniden düzenlenen açıkhava stüdyosunda tam da bugünlerde yeniden seyircili ve canlı çekilmeye başlanacaktı.

Popüler ekran yıldızı Simon Cowell 5 saatlik bir ameliyat geçirdi, durumu iyi - Resim : 1

Popüler programın popüler jürisi, çekimleri kaçıracak...

Simon Cowell'ın aynı zamanda yapımcılar arasında yer aldığı America's Got Talent'ın jürisi, onunla birlikte Howie Mandel, Heidi Klum ve ekibe yeni katılan Sofia Vergara'dan oluşuyor...

America's Got Talent