Polisin kafasında şişe kırmıştı! Survivor şampiyonu Adem Kılıçcı hakim karşısına çıktı

Polisin kafasında şişe kırmıştı! Survivor şampiyonu Adem Kılıçcı hakim karşısına çıktı

Beşiktaş'ta bir gece kulübünde polisin kafasında şişe kırdığı iddia edilen 2018 Survivor şampiyonu Adem Kılıçcı'nın mahkemesi görüldü. Kılıçcı, ''Kimseye kesinlikle vurmadım'' diyerek inkar etti.

2018 yılında Survivor'da kavgalarıyla gündeme gelen milli boksör Adem Kılıçcı, hakim karşısına çıktı. İstanbul 37. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuksuz sanıklar Adem Kılıçcı, Metin Sinanoğlu, Fikri Can Saral ve Mehmet Aziz Saral katıldı. Sanık avukatları da salonda hazır bulundu.

"TESADÜFEN ORADAYDIM"

Duruşmada, sanık Adem Kılıçcı, kendisini şu sözlerle savundu:

"Şikayetçi Murat C.yi tanımıyorum. Biz sanıklardan Fikri Saral'la tanışıyoruz, kendisinin kuzenine boks eğitimi veriyorum. Sporcuyum. İddianameyi görünce şaşırdım. Olay gecesi kavganın olduğu yerde tesadüfen bulunuyordum. Bir anda bana sen kimsin bana dokunuyorsun diyerek saldırgan tavırlar sergileyerek küfretti ve vurmaya başladı. Daha sonra güvenlikler beni dışarı çıkardı."

Sanıklardan Metin Sinanoğlu ve Mehmet Aziz Saral da savunmalarında, suçlamaları reddetti.

Polisin kafasında şişe kırmıştı! Survivor şampiyonu Adem Kılıçcı hakim karşısına çıktı - Resim : 1

"KAVGA BİR ANDA ÇIKTI"

Duruşmada, olayda darp edilen Murat C.'nin yanında bulunan arkadaşı Özge A. dinlendi. Özge A. olayı şu ifadelerle anlattı:

"Mekana Murat C. isimli polis memuruyla gittim. Mekanda bir anda kavga çıktı. Ben kimin kime vurduğunu görmedim. Poliste verdiğim ifademi sabaha karşı 5'te verdim. Uyandığımda, Murat C.'ye benim ifademin bu olmadığını söyledim. Murat C. Bana, 'Git doğru ifadeni söyle' dedi. Olaya ilişkin görgüm bu kadardır."

Mahkeme, bir sonraki duruşmada sanık ve avukatlara esas hakkında savunmalarını yapabilmeleri için ertelendi.

Polisin kafasında şişe kırmıştı! Survivor şampiyonu Adem Kılıçcı hakim karşısına çıktı - Resim : 2

HAPİS İSTEMİ! 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Adem Kılıçcı'nın da aralarında bulunduğu şüpheliler hakkında 1 yıldan 3'er yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Adem Kılıççı 2018 Survivor Survivor