Pınar Şipaloğlu'nun aşk açıklamasının ardından Mehmet Aslantuğ sinirlendi: "Ne aşk adamıymışım..."

Magazin Haberleri
Pınar Şipaloğlu'nun aşk açıklamasının ardından Mehmet Aslantuğ sinirlendi: "Ne aşk adamıymışım..."

Geçtiğimiz aylarda Arzum Onan ile 27 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Mehmet Aslantuğ'un Pınar Şipaloğlu ile aşk yaşadığı iddia edildi. "Duyduğunuz dedikodular doğru" diyen Şipaloğlu'nun paylaşımı sonrası bomba etkisi yaratırken, aşk iddiası sonrası Aslantuğ'dan açıklama geldi.

Oyuncu Mehmet Aslantuğ, 29 Mayıs'ta Arzu Onan ile 27 yıllık evliliğini tek celsede bitirdi. Geçtiğimiz günlerde bir video yayınlayarak evliliğinin ihanet yüzünden bittiği iddiasını yalanlayan Aslantuğ'un Bozcada'da tanıştığı Pınar Şipaloğlu ile aşk yaşadığı ileri sürüldü. Aslantuğ aşk iddialarına sert çıktı.

"SESSİZLİĞİMİN SEBEBİ BİR KÜÇÜK ADA MESELESİ"

Mehmet Aslantuğ ile aşk yaşadığını ileri süren Pınar Şipalioğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Duyduğunuz dedikodular asılsız değildir! Sessizliğimin sebebi bir küçük ada meselesi... Evet adada artık evim var ve evet Mehmet Aslantuğ, evet evet evet. Yeter" yazarak, kalp emojisi koydu.

Pınar Şipaloğlu'nun aşk açıklamasının ardından Mehmet Aslantuğ sinirlendi: "Ne aşk adamıymışım..." - Resim : 1

"YİNE HİÇ TANIMADIĞIM BİR KADIN…"

Mehmet Aslantuğ ise sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yaptı. Aşk iddialarına sert çıkan ünlü oyuncu, "Ne aşk adamıymışım be!.. Gülsem mi ağlasam mı kestiremiyorum. Yine hiç tanımadığım bir kadın, yine yalan dolan her yerde haber! Neden arayıp sormuyorsunuz kardeşim? Sonra da niye açıklama ihtiyacı duyuyorsun diyorlar! Nedir bu? Nasıl bir iş ahlakı? Arasanıza, sorsanıza?" ifadelerini kullandı.

Pınar Şipaloğlu'nun aşk açıklamasının ardından Mehmet Aslantuğ sinirlendi: "Ne aşk adamıymışım..." - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Mehmet Aslantuğ Arzum Onan sosyal medya magazin haberleri