Pınar Deniz kimdir? Pınar Deniz dizileri nelerdir?

Yargı
Pınar Deniz kimdir? Pınar Deniz dizileri nelerdir?

Ekranların en çok izlenen dizilerinden Yargı'nın başrol oyuncusu Pınar Deniz'in hayatıyla ilgili bilgiler arama motorlarında aratılmaya başlandı. Peki, Pınar Deniz kimdir? Pınar Deniz kaç yaşında, nereli? Pınar Deniz boyu ve kilosu kaç? Pınar Deniz dizi ve filmleri neler?

Kanal D ekranlarından yayınlanan Yargı dizisinde Ceylin Erguvan karakteri ile başrol oynayan Pınar Deniz'in hayatı ile ilişkili bilgiler arama motorlarında aratılmaya başlandı. Peki, Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz kimdir? İşte Pınar Deniz ile ilgili tüm detaylar....

PINAR DENİZ KİMDİR?

Yargı dizisi ile son döneme damga vuran isimlerden birisi olarak öne çıkan Pınar Deniz 4 Kasım 1993 tarihinde Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana'da dünyaya geldi. Güzel oyuncu Deniz, iki yaşından itibaren İstanbul, Tarabya'da büyüdü. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur.

Boyu 1.68 metre 52 kilo olan Pınar Deniz'in burcu ise Akrep. Pınar Deniz, ilk oyunculuk deneyimini 2014 senesinde yayımlanan Sil Baştan isimli dizide Evrim karakterini canlandırarak yaşadı. 2016 - 2018 seneleri arasında yayımlanan Vatanım Sensin isimli dizide Yıldız karakterine can verdi.

2018 yılında yayınlanan, başrolünü Berk Cankat ile birlikte paylaştığı "Bir Deli Rüzgar" dizisinde Gökçe karakterini canlandırdı. Aşk 101 dizisinde Burcu karakterini canlandırdı. 2021 yılında Kanal D ekranlarında yayımlanan Yargı dizisinde "Ceylin Erguvan Kaya" karakterini canlandırmaktadır.

pınar deniz dizileri

PINAR DENİZ DİZİLERİ

2014 - Sil Baştan
2015 - Beyaz Yalan
2016 - Vatanım Sensin
2018 - Bir Deli Rüzgar
2020 - Aşk 101, Menajerimi Ara
2021 - Kırmızı Oda, Yargı

PINAR DENİZ’iN ROL ALDIĞI FİLMLER

 

(2017) Kardeşim Benim 2 – Didem
(2020) İnsanlar İkiye Ayrılır – Ceren
(2021) Aşkın Kıyameti – Selin

Pınar Deniz kimdir