Pınar Altuğ'dan bomba açıklamalar: Bir tarafta meme bekleyen bebek, diğer tarafta seks bekleyen bir adam var

Pınar Altuğ'dan bomba açıklamalar: Bir tarafta meme bekleyen bebek, diğer tarafta seks bekleyen bir adam var

Oyuncu Pınar Altuğ, magazin gündemine bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Altuğ, verdiği röportajda, "Bir tarafta meme bekleyen bebek, diğer tarafta seks bekleyen bir adam var" ifadeleriyle dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, verdiği bir röportajda çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Mankenlik serüveniyle ilgili soruya Altuğ, "Tesadüfle başladı her şey. Annem bir tekstil şirketinde çalışıyordu. Büyük bir defileleri vardı. Ben de izleyici olarak gittim, kulise girme hakkım da vardı. Kendime göre giyinip süslendim. Orada Neşe Erberk’le karşılaştım. Biraz sohbet ettikten sonra “Mankenlik yapmak ister misin?” dedi. Okulum olduğunu ve çok kıskanç bir babam olduğunu söyledim" yanıtını verdi. 

Babasının kaybı ile hayatında yaşanan değişimleri anlatan Altuğ, "Annem az bir maaşla çalışıyordu. Ben Saint Benoit’da okuyordum. Okula para gerekiyordu ve bizde para yoktu. Mezun olmama iki sene kalmıştı. Kara kara düşündük. Annem “Okulu değiştireceğiz” dedi. O sırada aklımıza Neşe Hanım’ın teklifini kabul etmek geldi. Böylece podyuma çıkıp reklamlarda oynamaya başladım. Okulu bitirdim, üniversite hazırlık kurslarına gittim, bir süre sonra evi de geçindirmeye başladım" ifadelerini kullandı. Altuğ, daha sonraki güzellik yarışması süreci hakkında, "Neşe hep girmemi isterdi. Liseyi bitirdim, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünü kazandım ve o sırada yarışmaya girdim. Okulda devam mecburiyeti vardı. Bir tarafta kariyer ve para kazanmak, diğer tarafta üniversiteye devam etmek... Çalışmayı seçtim. Bu kararımdan da pişman olmadım. Yol ayrımındaydım ve şimdi mesleğime baktığımda gurur duyuyordum" dedi. 

SEKS HAYATI

Röportaj sırasında kendisine yöneltilen, "40’lı yaşlarla libido azalıyor mu?" sorusuna yanıt veren Altuğ, "O kişiyle alakalı. Bizde gün geçtikçe her şey daha iyiye gidiyor. Daha mı tecrübeleniyoruz, bilmiyorum. Benim yaşla birlikte günlük hayatımdaki enerjim de düşmedi. Libido da bununla bağlantılı. Ne genç arkadaşlarım var, “Ay şimdi onu mu yapacağız” diyorlar, yapıver işte, hallediver (gülüyor). Hep iç ritmi yüksek ve enerjik bir kadın oldum. Dolayısıyla 40’lı yaşlarda olmak bir şey değiştirmedi, sadece bir rakam. Bu arada dolu dolu 46 yani, söyleyebiliriz de. Seks önemlidir. Çünkü seks olmadığı zaman, aşk ve tutku düşmeye başlar. Sadece seksle de olmaz. Eve geldiğinde sadece yatakta güzel vakit geçiriyorsan bu bir zaman sonra sıkıcı olur. Dolayısıyla devamında iyi geçinmeli, ortak paylaşımların olmalı" dedi.

"BİR TARAFTA MEME BEKLEYEN BEBEK, DİĞER TARAFTA SEKS BEKLEYEN BİR ADAM VAR"

Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuşan Altuğ, Yağmur Atacan'la başlayan aşkına ilişkin soruya verdiği yanıtta "Aynı setteydik. İkimiz de birbirimize meyilliydik. Benim ayrı giyinip soyunduğum odam vardı. Kapıyı çaldı, odada kimse yoktu. Öpüverdi. İyi ki de öpmüş. Bütünü hiç bozmamak; sevgi, saygı, arkadaşlık, güven ve seks… Bir de sonra altın top geliyor… Çocuğunuz oluyor ve her şey daha güzel oluyor... Yok, bizde tutku sönmedi. Ama bebek dünyaya geldiğinde, ilk iki sene evlilik darbe yiyor. Bir tarafta senden meme, pışpış bekleyen bir bebek var, diğer tarafta senden seks bekleyen bir adam var. Ben özbakımından vazgeçen bir kadın olmadım, yine de insansın, gücün yetmiyor. Ama bebeğin sorunları ortadan kalkıp daha düzene girmiş bir hayat başladığında, eğer kocanı da seviyorsan, yine onun kollarında, koynundasın" ifadelerini kullandı. 

Pınar Altuğ