Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde Atatürk'ü canlandıran isim, Yargı'nın oyuncusu çıktı

Magazin Haberleri Yargı
Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde Atatürk'ü canlandıran isim, Yargı'nın oyuncusu çıktı

Netflix'te yayınlanmaya başlayan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde Mustafa Kemal Atatürk'ü kimin canlandırdığı merak konusu oldu. Atatürk'ü canlandıran oyuncu ise Yargı dizisinin yıldızı çıktı.

Başrollerini Hazal Kaya, Selahhattin Paşalı, Tansu Biçer ve Engin Hepileri'nin paylaştığı Netflix'te yayınlanan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi, izleyiciyle buluşmaya başladı. Farklı konusuyla dikkat çeken dizide Mustafa Kemal Atatürk sahnesi dikkat çekti.

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde Atatürk'ü canlandıran isim, Yargı'nın oyuncusu çıktı - Resim : 1

YARGI DİZİSİNİN YILDIZI ÇIKTI

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde zamanda yolculuğa çıkan gazeteci Esra, Mustafa Kemal Atatürk ile karşılaşıyor. Atatürk'ü karşısında görünce gözyaşlarına hakim olamayan Esra, kendisini Mustafa Kemal Atatürk'e yapılan bir suikastin ortasında buluyor. Dizide Mustafa Kemal Atatürk'ü ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde Cüneyt karakterine hayat veren Hakan Dinçkol canlandırdı.

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde Atatürk'ü canlandıran isim, Yargı'nın oyuncusu çıktı - Resim : 2

 "ATATÜRK'Ü OYNAMAK BENİM İÇİN BÜYÜK GURUR"

Instagram hesabından dizideki fotoğraflarını paylaşan Dinçkol, "Bu rüyanın içinde olup, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü oynayabilmek benim için büyük gurur. Kamera önünde ve arkasında harika işler çıkaran bütün ekibe sonsuz sevgiler teşekkürler" dedi.

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde Atatürk'ü canlandıran isim, Yargı'nın oyuncusu çıktı - Resim : 3

HAKAN DİNÇKOL KİMDİR?

Hakan Dinçkol, 20 Aralık 1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği mezunudur. Çocukluğu İstanbul, Kocamustafapaşa ve Ayvalık'ta geçti. Aslen Yugoslav göçmeni olan Hakan Dinçkol, üniversite yıllarında tiyatro oyunlarında yer aldı ve reklam filmlerinde oynadı.

Oyunculuk eğitimi aldıktan sonra ilk oyunculuk deneyimini 2015 yılında rol aldığı Asla Vazgeçmem dizisi ile yaşamış, ardından Savaşçı ve Yuvamdaki Düşman dizilerinde rol almıştır.

Hakan Dinçkol'un 2008 yılında evlenip 2016 yılında boşandığı eşi Merve Erol'dan, Mayra adında bir kızı vardır.

Hakan Dinçkol, TV ekranlarında yayınlanan Öğretmen dizisinde beden eğitimi öğretmenine hayat verdi. Ünlü oyuncu şu sıralar Yargı dizisinde rol alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Yargı dizisi Hakan Dinçkol Pera Palas'ta Gece Yarısı magazin magazin haberleri