Pelin Akil hayranlarını üzdü: İki çocuğuma kim bakacak?

Pelin Akil hayranlarını üzdü: İki çocuğuma kim bakacak?

Oyuncu Pelin Akil, sosyal medya hesabında safra kesesinde taş olduğu için ameliyat olacağını duyurdu. Hayranlarına üzücü bir haber veren Akil, "İki çocuğa kim bakacak?" diye konuştu.

Pelin Akil, eşi Anıl Altan ile Check-UP yaptırdı. Kontroller sonucunda safra kesesinde taş olduğunu öğrenen Akil, üzücü haberi sosyal medya hesabında duyurdu. Safra kesesinde oluşan 7 milimetrelik taş yüzünden ameliyata girmesi gerektiğini belirten Akil, "Ben hangi ara ameliyat olacağım. Emziriyorum iki çocuğa kim bakacak? Kayınvalidem de aynı hastalığı yaşıyor, çarşamba günü oda ameliyat olacak" şeklinde sitem etti. 

Pelin Akil hayranlarını üzdü: İki çocuğuma kim bakacak? - Resim : 1

PELİN AKİL KİMDİR?

Pelin Akil, 17 Nisan 1986 tarihinde İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Müzikal Bölümünde 2 yıl okudu. Kendisi gibi oyuncu Anıl Altan ile evli olan Akil'in Duru Lina ve Doğa Alin adında ikiz kızları var.

Pelin Akil; Kurt Kanunu, Seksenler, Suskunlar, Ana, Osmanlı Tokadı, Su ve Ateş, İnadına Yaşamak, Aşktan Kaçılmaz, Kızıl Elma, Ne Münasebet, Saklı, Aile İşi, Damat Takımı, Deli Aşk, Çember: 13. Adım, Çember: Acı İntikam, Çember: Aleyna'nın Son Günü, Çember: Araf, Çember: Evimdeki Yabancılar, Çember: Oyunu Bozuyorum, Çember: Şehrin Günahları, Bittin Sen, Semiha dizi ve filmlerinde rol aldı.


Pelin Akil ameliyat sosyal medya instagram safra kesesi Anıl Altan