Payitaht Abdülhamid Final İzle - 154. Bölüm

Payitaht Abdülhamid
Payitaht Abdülhamid Final İzle - 154. Bölüm

TRT 1'de Payitaht Abdülhamid dizisinin merakla beklenen finali yani 154. bölümü yayınlandı. 4 Haziran 2021 Cuma günü ekranlarda yayınlanan dizi tek parça full olarak internete yüklendi. İşte Payitaht Abdülhamid dizisinin 154. bölümünü izleyebileceğiniz link. Payitaht Abdülhamid final bölümü izle.

Payitaht Abdülhamid dizisinin merakla beklenen finali yani 154. bölümü 4 Haziran Cuma günü saat 20:00'de başladı ve TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Detaylar ve son bölümün linki haberimizde.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 154. BÖLÜMDE NE OLDU?

Sultan Abdülhamid, paşalık makamından azlettiği Tahsin Paşa’ya hususi bir vazife verir. Paris’te ikamet eden Mahmut Paşa kaldığı otel odasında vefat eder.Sultan Abdülhamid ise ömrünün son vakitlerini Beylerbeyi Sarayı’nda sürgün hayatı yaşayarak geçirir. Yanında da onu hiç yalnız bırakmayan Saliha Sultan vardır.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 153. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Reval görüşmeleri sonrasında Rumeli’de isyan başlar. Sultan Abdülhamid’in isyanı durdurma çabaları yetersiz kalır. Karaso ve Prens Sebahattin, faaliyetlerini devam ettirebilmek için Paris’e yerleşirler. Sultan Abdülhamid sürpriz bir ismi vazifeden azleder. Bildiklerini anlatmasın diye Aliye’nin ölüm emri verilir. Mary hatalarını telafi etmeye çalışırken katil olur.

PAYİTAHT'IN KONUSU

TRT1 ekranlarında yayınlanan, Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, yeni sezonda yine çok konuşulacak gelişmeleri ekrana getirecek.Payitaht Abdülhamid’in geçen sezon final bölümünde;  Hechler tutuklanmış, Goldsimht, Abdülhamid’e suikast tertip etmişti… Bidar, içerideki düşmanının kim olduğunu öğrenmiş, Blavatsky ise son oyununu oynayarak haremdeki herkesin canına kast etmişti.

PAYİTAHT FİNAL FULL İZLE - 154. BÖLÜM

Payitaht Abdülhamid dizisinin finali yani 154. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.

TRT 1 son bölüm izle video Payitaht Abdülhamid dizisi trt dizileri dizi izle dizi haberleri