Payitaht Abdülhamid 153. Bölüm Full İzle

Payitaht Abdülhamid
Payitaht Abdülhamid 153. Bölüm Full İzle

TRT 1'de Payitaht Abdülhamid dizisinin merakla beklenen 153. bölümü yayınlandı. 28 Mayıs 2021 Cuma günü ekranlarda yayınlanan dizi tek parça full olarak internete yüklendi. İşte Payitaht Abdülhamid dizisinin 153. bölümünü izleyebileceğiniz link. Payitaht Abdülhamid 153. Bölüm izle.

Payitaht Abdülhamid dizisinin merakla beklenen 153. bölümü 28 Mayıs Cuma günü saat 20:00'de başladı ve TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Detaylar ve son bölümün linki haberimizde.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 153. BÖLÜMDE NE OLDU?

Reval görüşmeleri sonrasında Rumeli’de isyan başlar. Sultan Abdülhamid’in isyanı durdurma çabaları yetersiz kalır. Karaso ve Prens Sebahattin, faaliyetlerini devam ettirebilmek için Paris’e yerleşirler. Sultan Abdülhamid sürpriz bir ismi vazifeden azleder. Bildiklerini anlatmasın diye Aliye’nin ölüm emri verilir. Mary hatalarını telafi etmeye çalışırken katil olur.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 152. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

İngiltere Kralı Edward ve Rus Çarı Nikolay Osmanlı Devletini parçalamak için Reval’de bir araya gelirler. Abdülhamid’in tayin ettiği yeni heyet-i mahsusa azaları sarayda toplanır. Reval’de yapılan görüşmenin bilgileri hafiyeler tarafından sultana ulaştırılır.Mary, kendini ele vermesin diye Victor’u kurtarmaya çalışırken Saliha Mary’i hareme davet etmekle hata ettiğini anlar. Mary’nin yaptığı haber herkesi tedirgin eder. Aliye kendisinden saklanan büyük sırrı öğrenir.

PAYİTAHT'IN KONUSU

TRT1 ekranlarında yayınlanan, Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, yeni sezonda yine çok konuşulacak gelişmeleri ekrana getirecek.Payitaht Abdülhamid’in geçen sezon final bölümünde;  Hechler tutuklanmış, Goldsimht, Abdülhamid’e suikast tertip etmişti… Bidar, içerideki düşmanının kim olduğunu öğrenmiş, Blavatsky ise son oyununu oynayarak haremdeki herkesin canına kast etmişti.

PAYİTAHT 153. BÖLÜM FULL İZLE

Payitaht Abdülhamid dizisinin 153. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.

TRT 1 son bölüm izle video Payitaht Abdülhamid dizisi trt dizileri dizi izle dizi haberleri payitaht yeni bölüm izle