Payitaht Abdülhamid 151. Bölüm İzle

Payitaht Abdülhamid
Payitaht Abdülhamid 151. Bölüm İzle

TRT 1'de Payitaht Abdülhamid dizisinin merakla beklenen 151. bölümü yayınlandı. 14 Mayıs 2021 Cuma günü ekranlarda yayınlanan dizi tek parça full olarak internete yüklendi. İşte Payitaht Abdülhamid dizisinin 151. bölümünü izleyebileceğiniz link. Payitaht Abdülhamid 151. Bölüm izle.

Payitaht Abdülhamid dizisinin merakla beklenen 151. bölümü 14 Mayıs Cuma günü saat 20:00'de başladı ve TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Detaylar ve son bölümün linki haberimizde.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 151. BÖLÜMDE NE OLDU?

Mahmut Paşa, oğlu Rıfat ile ortak olan köşkün satışı için tüm yetkiyi Karaso’ya verir. Abdülhamid Mahmut’a yardım edenin kimliğini açığa çıkarmak için köşkün satış sürecine Nadir Ağa’yı dahil eder. Bayram günü esnafı ziyaret için çarşıya inen Abdülhamid ve heyetini bir sürpriz beklemektedir.Mary, yaptığı tertiple Saliha’yı atlatmış, Abdülhamid’in gözüne girmeyi başarmıştır. Ancak Abdülhamid de sultanına yapılan saldırının faillerini bulmaya kararlıdır. Abdülhamid’in yaptığı tertip Mary’nin planlarını alt üst eder.  

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 150. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Esad Paşa’nın ihanetinden şüphelenen Abdülhamid yeni bir oyun kurar. İngiliz tetikçi Palmer sultana suikast için payitahta gelir. Selim ve Mahmut, Palmer tarafından esir alınır. Mary Abdülhamid’le görüşmesine engel olan Saliha’dan kurtulmak için bir plan yapar. Saliha Mary’ye Türk kültürünü tanıtmaya çalışırken Mary’nin tuzağına düşer.  

PAYİTAHT'IN KONUSU

TRT1 ekranlarında yayınlanan, Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, yeni sezonda yine çok konuşulacak gelişmeleri ekrana getirecek.Payitaht Abdülhamid’in geçen sezon final bölümünde;  Hechler tutuklanmış, Goldsimht, Abdülhamid’e suikast tertip etmişti… Bidar, içerideki düşmanının kim olduğunu öğrenmiş, Blavatsky ise son oyununu oynayarak haremdeki herkesin canına kast etmişti.

PAYİTAHT 151. BÖLÜM FULL İZLE

Payitaht Abdülhamid dizisinin 151. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.

TRT 1 son bölüm izle video Payitaht Abdülhamid dizisi trt dizileri dizi izle dizi haberleri payitaht yeni bölüm izle