Payitaht 140. Bölüm İzle

Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid
Payitaht 140. Bölüm İzle

TRT 1'de Payitaht Abdülhamid dizisinin merakla beklenen 140. bölümü yayınlandı. 26 Şubat 2021 Cuma günü ekranlarda yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisi tek parça full olarak internete yüklendi. İşte Payitaht Abdülhamid dizinin 140. bölümünü izleyebileceğiniz link

Payitaht Abdülhamid dizisinin merakla beklenen 140. bölümü 26 Şubat Cuma günü saat 20:00'de başladı ve TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Detaylar ve son bölümün linki haberimizde.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 139. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Tahviller üzerinden oynanan oyun, Abdülhamid’i ve devleti zor durumda bırakır. Abdülhamid, sarayın içinde başka bir hain olduğundan şüphelenmektedir. Mithras örgütünün peşinde olan Eşref Aziz öğrendiği yeni bir bilgi ile düşmana büyük bir baskın gerçekleştirir.

Saliha Emsal’i zindandan kurtarmaya çalışırken, Fatma da tuzağı kuranı bulma peşindedir. Naime, babasının gözünde kendini aklamak için Fatma’yı ateşe atar. Aliye ise aldığı onca tedbire rağmen sonunda yakayı ele verir.

PAYİTAHT 140. BÖLÜM FULL İZLE

Payitaht Abdülhamid dizisinin 140. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.

PAYİTAHT'IN KONUSU

TRT1 ekranlarında yayınlanan, Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, yeni sezonda yine çok konuşulacak gelişmeleri ekrana getirecek.Payitaht Abdülhamid’in geçen sezon final bölümünde;  Hechler tutuklanmış, Goldsimht, Abdülhamid’e suikast tertip etmişti… Bidar, içerideki düşmanının kim olduğunu öğrenmiş, Blavatsky ise son oyununu oynayarak haremdeki herkesin canına kast etmişti.

TRT 1 son bölüm izle video Payitaht Abdülhamid dizisi trt dizileri dizi izle dizi haberleri