Payitaht Abdülhamid 139. Bölüm İzle

Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid
Payitaht Abdülhamid 139. Bölüm İzle

Payitaht Abdülhamid dizisinin merakla beklenen 139. bölümü yayınlandı. 19 Şubat 2021 Cuma günü ekranlarda yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisi tek parça full olarak internete yüklendi. İşte Payitaht Abdülhamid dizinin 139. bölümünü izleyebileceğiniz link

Payitaht Abdülhamid dizisinin merakla beklenen 139. bölümü 19 Şubat Cuma günü saat 20:00'de başladı ve TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Detaylar ve son bölümün linki haberimizde.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 138. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Tahsin Paşa’nın ardından Serasker Rıza Paşa da Mithras örgütünün eline esir düşer. Sultan Abdülhamid, Hindistan üzerinden yaptığı hamle ile düşmana karşılık vermek ister. Abdülhamid’in emri ile gizli örgütün peşine düşen Eşref Aziz, vereceği mücadelede Şehzade Ahmet Nuri ile birlikte hareket eder.Haremdeki haini bulmaya çalışırlarken, Emsal’e gelen bir mektup Naime ve Aliye’yi şüphelendirir. Saliha herkese karşı koruduğu Emsal’in ihanet delilini görünce çaresiz kalır. Fatma Aliye’nin peşinde, ne yaptığını anlamaya çalışırken kendini zor bir durumda bulur. 

PAYİTAHT 139. BÖLÜM İZLE

Payitaht Abdülhamid dizisinin 139. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

PAYİTAHT'IN KONUSU

TRT1 ekranlarında yayınlanan, Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, yeni sezonda yine çok konuşulacak gelişmeleri ekrana getirecek.Payitaht Abdülhamid’in geçen sezon final bölümünde;  Hechler tutuklanmış, Goldsimht, Abdülhamid’e suikast tertip etmişti… Bidar, içerideki düşmanının kim olduğunu öğrenmiş, Blavatsky ise son oyununu oynayarak haremdeki herkesin canına kast etmişti.

FRAGMAN

TRT 1 son bölüm izle video Payitaht Abdülhamid dizisi trt dizileri dizi izle dizi haberleri