Özgür Demirtaş, Leman Sam’ın paylaşımını kınadı: 'Yazdıklarınızı görünce çok üzüldüm'

Magazin Haberleri

Ünlü şarkıcı Leman Sam, Twitter'dan yaptığı son paylaşımda tartışma yarattı. Sam'ın ‘Soysuz Araplar’ ifadelerini kullanması tepki çekti. Sam'a, ekonomist Özgür Demirtaş da tepki gösterdi.

Geçtiğimiz gün İstanbul Başakşehir’de bir cani yol kenarında oynayan bir köpeği ezebilmek için aracını üzerine sürdü. Ezdiği hayvanı bir süre sürükleyip ardından olay yerinden kaçan kişinin Katar vatandaşı olduğu iddia edildi.

Leman Sam ise sosyal medya hesabından konuyla ilgili tartışma yaratan bir paylaşım yaptı.

"SOYSUZ ARAPLAR..."

Sam, Twitter’dan yaptığı paylaşımında, “Yıllar önce bu soysuz araplara tepkili olduğum için uzun süreli lince maruz kalmıştım, şimdi herkes ne mal olduklarını anladı. Daha bunlar iyi günler, ekmeğe ortak yakında toprağa da ortak olacaklar. Bıçaklamalar, tecavüzler, sonu yağmadır bunun. Hiç şikayet etmeyin, göz göre göre geldi” ifadelerini kullandı.

Özgür Demirtaş, Leman Sam’ın paylaşımını kınadı: 'Yazdıklarınızı görünce çok üzüldüm' - Resim : 1

Sam'ın sözleri sosyal medyada tartışma yarattı. Sam'a bir eleştiri de ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan geldi.

“KAFATASÇI IRKÇILIK İSE BERBAT BİR ŞEY”

Demirtaş, Sam'a verdiği cevapta; “Göçmen politikasını eleştirmek ayrı ve doğru. Sosyo-kültürel seviyeyi tartışmak ayrı ve doğru. Sınırların yol geçen hanı olmasını eleştirmek ayrı ve doğru. Bu tip ırk ve köken bazlı kafatasçı ırkçılık ise berbat bir şey. Sizi kınıyorum. Yazdığınızı görünce çok üzüldüm” dedi.

Özgür Demirtaş, Leman Sam’ın paylaşımını kınadı: 'Yazdıklarınızı görünce çok üzüldüm' - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Özgür Demirtaş leman sam twitter magazin magazin haberleri