Özge Özder: 1-2 bölüm ara verip Sadakatsiz'e dönerim

Özge Özder: 1-2 bölüm ara verip Sadakatsiz'e dönerim

Bebeğini kucağına almak için gün sayan oyuncu Özge Özder, önceki akşam eşi Sinan Güleryüz'le Etiler'de görüntülendi. Şu sıralar Sadakatsiz'de rol alan Özder, doğumdan kısa bir süre sonra sete dönmek istediğini söyledi.

Gecenin geç saati olmasına rağmen köpeklerini dışarı çıkartan Özge Özder- Sinan Güleryüz çifti, "Malum sokağa çıkma yasağı var ama bu güzelliklerin de ihtiyaçları var. Onlardan dolayı çıktık" dedi.

Özge Özder: 1-2 bölüm ara verip Sadakatsiz'e dönerim - Resim : 1

Hamilelik sürecinin güzel geçtiğini ifade eden Özder, "Çok uysal bir çocuk olacak belli ki, sağ olsun annesini yormuyor" diyerek, gülümsedi.

Pandemide çalışmanın zor olduğunu ifade eden yedi aylık hamile oyuncu, "Sadakatsiz dizisinin setine giderken içimiz çok rahat. Bizler hariç herkes maskeli ve düzenli olarak herkes test oluyor. Çok harika bir senaryosu var dizimizin. Bebek beklediğim için sette bize el bebek gül bebek bakıyorlar" şeklinde konuştu.

Özge Özder: 1-2 bölüm ara verip Sadakatsiz'e dönerim - Resim : 3

Doğum için sayılı günün kaldığını söyleyen Özder, "Tabii her şey yolunda giderse, 1-2 bölüm verdiğim aranın ardından sete tekrar dönmeyi düşünüyorum. Yapımcımızda bu konuda çok yardımcı oluyor zaten bize" dedi. (Milliyet)

Özge Özder Sinan Güleryüz Sadakatsiz dizisi