Özcan Deniz ve ağabeyi Ercan Deniz mecbur bıraktı! Eski eşleri birlikte yaşıyor

Özcan Deniz ve ağabeyi Ercan Deniz mecbur bıraktı! Eski eşleri birlikte yaşıyor

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz ile 2019 yılında boşandığı, oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan'ın arasındaki gerilim bitmiyor. Son olarak, Özcan Deniz ve ağabeyi Ercan Deniz'in eski eşlerini birlikte yaşamaya mecbur bıraktığı iddia edildi.

Feyza Aktan geçtiğimiz aylarda fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia ederek, şarkıcı olan eski eşi Özcan Deniz ile ağabeyi Ercan Deniz hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Özcan Deniz ve ağabeyi Ercan Deniz mecbur bıraktı! Eski eşleri birlikte yaşıyor - Resim : 1

Aktan, 2018-2019 yılları arasında evli kaldığı Deniz ile ağabeyi hakkında korunma talep ettiği ve iki ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Deniz'in eski eşine şiddet uyguladığı ve "Polisi ararsan yüzünde sigara söndürürüm" şeklinde tehdit ettiği de ileri sürülmüştü.

Özcan Deniz ve ağabeyi Ercan Deniz mecbur bıraktı! Eski eşleri birlikte yaşıyor - Resim : 2

Bu iddiaların ardından karşılıklı suçlamalar devam ederken ortaya bomba bir iddia daha atıldı. TV8'de ekrana gelen 2.Sayfa'nın özel haberine göre; Özcan Deniz Zekeriyaköy'deki 15 milyon liralık villasını ikiye böldü; üst katı eski eşi Feyza Aktan'a; daha alçak katı da ağabeyi Ercan Deniz'in boşandığı eşine tayin etti.

Özcan Deniz ve ağabeyi Ercan Deniz mecbur bıraktı! Eski eşleri birlikte yaşıyor - Resim : 3

"GEÇİNEMİYORUM"

İddiaya göre, bahçe ve balkon gibi ortak alanları birlikte kullanan eski eltiler hiç anlaşamıyor ve gerilim yaşıyor. Öte yandan Özcan Deniz'in milyonlarca liralık mülk varlığını eski eşi Feyza Aktan'ın herhangi talepte bulunmaması için ağabeyi Ercan Deniz'in üstüne geçirdiği de iddia edildi.

Aktan'ın yakınlarına "Bana her ay asgari ücret gibi bir para veriyor. Geçinemiyorum" diyerek yakındığı iddia ediliyor.

Özcan Deniz ve ağabeyi Ercan Deniz mecbur bıraktı! Eski eşleri birlikte yaşıyor - Resim : 4

VELAYET DAVASINDA YENİ GELİŞME

Geçtiğimiz günlerde Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'a açtığı velayet davasının üçüncü duruşması gerçekleşti.

İstanbul 17. Aile Mahkemesi'ndeki duruşmada Özcan Deniz, Feyza Aktan ve tarafların avukatları hazır bulundu. Gizlilik kararı olan duruşmaya basın mensupları alınmadı.

Duruşmada Özcan Deniz'in kız kardeşi Yurda Deniz, ağabeyi Ercan Deniz ve asistanı Nimet Öztaş Deniz tanık olarak dinlenirken, Feyza Aktan'ın ablası Eda Aktan, kız kardeşi Rahime

Aktan ile arkadaşı da Aktan'ın tanıkları olarak dinlendi.

Yaklaşık 2 saat süren duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Özcan Deniz Ercan Deniz magazin haberleri Feyza Aktan magazin Zekeriyaköy