Özcan Deniz bu kez şaşırtacak! Yeni dizisinde eski eşi Feyza Aktan rol alıyor

Özcan Deniz bu kez şaşırtacak! Yeni dizisinde eski eşi Feyza Aktan rol alıyor

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, Star TV'de yayınlanan dizisi Seni Çok Bekledim'in final kararı almasının ardından yepyeni bir projeyle seyirci karşısına çıkıyor. Deniz'in başrolde yer aldığı dizide bir süredir gerilim yaşadığı eski eşi Feyza Aktan da rol alıyor.

Gain'in suç ve gerilim türündeki yeni dizisi ‘Senkron’, izleyicileri paralel evrenlerde geçen sürükleyici bir zaman yolculuğuna davet ediyor. 

Özcan Deniz'in hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlendiği dizi de eski eşi Feyza Aktan da rol alıyor. 

PARALEL EVRENLERİN KAPISINI ARALIYOR!

Zamanda yolculuk mümkün mü? Paralel evrenler gerçekten var mı? Hayallerimiz, yarım kalan aşklarımız, pişmanlıklarımız veya kayıplarımız başka bir evrende varlığını sürdürüyor olabilir mi? 21. yüzyılda herkesin kafasının bir köşesini meşgul eden bu soruları konu alan Senkron, 6 bölümden oluşuyor. Dizi, Gain’in distopik gerilim ve suç temalarındaki ilk orijinal dizisi olma özelliğine de sahip.

Yaşadıkları gizemli bir olayla kendilerini bir anda paralel evrenlerinde bulan Sedat ve Mina’nın hikayesine odaklanan Senkron, hızlı temposu ve sürükleyici hikayesiyle zaman hakkındaki düşüncelerimizi değiştirecek farklı bir seyir keyfi vaat ediyor.

Senkron, Nisan ayından itibaren Gain’de tüm bölümleriyle izleyicisi ile buluşuyor.  

Özcan Deniz bu kez şaşırtacak! Yeni dizisinde eski eşi Feyza Aktan rol alıyor - Resim : 1

SENKRON’UN OYUNCULARI KİMLER?

Dizide, Özcan Deniz, Feyza Aktan, Cansel Elçin, Uygar Özçelik, Zeynep Tuğçe Bayat, Kuzey Deniz, Emre Akkuş, Melis Gürhan, Semra Dinçer ve Mazlum Kiper yer alıyor. 

GAİN PREMIUM ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Gain yayın platformuna premium üyelik özelliği geldi. Gain tarafından açıklamaya göre, aylık 21.90 TL, uygulama içi ödeme ile aylık 23.99 TL’ye Premium üyeliğe geçilebilecek. Gain'in içeriklerinin bir kısmı her zamanki gibi ücretsiz olmaya devam edecek.   

Kaynak: Haber Global TV

dizi haberleri Feyza Aktan Özcan Deniz seni çok bekledim dizisi Senkron dizisi