Özcan Deniz: "Para uğruna evladımı benden kopartmaya çalışıyorlar!"

Magazin Haberleri
Özcan Deniz: "Para uğruna evladımı benden kopartmaya çalışıyorlar!"

Şarkıcı Özcan Deniz Harbiye Açıkhava'da verdiği konserde, eski eşi Feyza Aktan ve oğlu Kuzey hakkında konuştu. Özcan Deniz, oğlu Kuzey'i de sahneye alıp "Evladımı benden koparmaya çalışıyorlar" dedi.

Özcan Deniz 15 yıl sonra önceki akşam Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda konser verdi. 2019’da olaylı bir şekilde boşandığı, sonra velayet davası açıp kaybettiği oğlu Kuzey’in annesi Feyza Aktan ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Özcan Deniz: "Para uğruna evladımı benden kopartmaya çalışıyorlar!" - Resim : 1

Ünlü şarkıcıyı, kendisinden 22 yaş küçük İranlı modacı sevgilisi Samar Dadgar da yalnız bırakmadı.

Özcan Deniz: "Para uğruna evladımı benden kopartmaya çalışıyorlar!" - Resim : 2

Oğlu Kuzey'i sahneye çıkartan Deniz, "Bu oğlumla ilk konserim. Çok mutluyum" dedi.

Özcan Deniz: "Para uğruna evladımı benden kopartmaya çalışıyorlar!" - Resim : 3Özcan Deniz: "Para uğruna evladımı benden kopartmaya çalışıyorlar!" - Resim : 4

İşte Özcan Deniz'in açıklamaları...

"Ben hiçbir zaman oğlumu, annesinden ayırmaya çalışmadım. Sadece oğlumun silah olarak kullanılmasını istemiyorum ve engellemeye çalışıyorum."

"50 yaşındayım, bu saatten sonra her dakikamı oğlumla dolu dolu geçirmek istiyorum. Şu sahnede yaşadığım tatmini hiçbir zaman yaşamadım. 4 yaşındaki oğlum beni alkışlarla izliyor."

"Düşünsenize karşınızda bir şey yapmadığım halde yapmış gibi gösteren biri var. Ben de kendimi savunmak için tişörtümü yırttığı videoyu paylaşmalıydım. Biz bunu misilleme olarak yaptık. Kendimi aklamalıydım."

"Hani bir laf vardır kalabalıkta şekil yapanın, tenhada özrü kabul edilmez. Çocuğu okula göndermemiş. Okuldan öğretmen aradı “Derse 5 dakika var sizi bekliyoruz” diye. Kapıyı çalınca bana saldırmaya başladı. Beni tokatladı. Tişört olmasa yüzüm, gözüm parçalanacaktı. Ben bu durum için bile gidip rapor almadım."

Özcan Deniz: "Para uğruna evladımı benden kopartmaya çalışıyorlar!" - Resim : 5

"30 yıllık kariyerim bu saatten sonra nereye gidecekmiş, ne olacakmış önemli değil. Bütün hayatımı ve birikimimi oğlum için masaya sürdüm. Her şeyi kaybedebilirdim. Karşı taraf ise hiçbir şeyi masaya sürmedi. Delili olmayan dava, 6 ay sürdü. Neyse ki beraat ettim. Kaybetseydim Türkiye’nin bakışı çok farklı olurdu. Kendimi anlatmaya çalışana kadar ‘Bay bay Özcan Deniz’ olurdum."

Özcan Deniz: "Para uğruna evladımı benden kopartmaya çalışıyorlar!" - Resim : 6

"BOĞULABİLİRİM, YAKILABİLİRİM, YOK EDİLEBİLİRİM"

Gerekirse oğlu için kariyerine noktalamaktan çekinmeyeceğini vurgulayan 50 yaşındaki Deniz, şu ifadeleri kullandı:

Karşımda bir genç anne, bir kadın var. O yüzden bu durum onu güçlü kılıyor. Daha hassas davranmam, daha dengeli davranmam gerekiyor. Çocuğum var, annesi var, anlatamayacağım durumların içine düşmem riski var, izah edemeyeceğim bir kitleyle karşılaşmam durumum var. Boğulabilirim, yakılabilirim, yok edilebilirim. Bu durumlar daha önce yaşandı. Şu an film çekmem gereken bir zaman ama çocuğuma vakit ayırıyorum. Bugün 'Kariyerini noktala' deseniz, evladım içinse noktalarım.

Özcan Deniz: "Para uğruna evladımı benden kopartmaya çalışıyorlar!" - Resim : 7

Stop düğmesine anında basarım. Umurumda değil, bir kazanç elde etmeye çalışmıyorum. 10, 15, 20 yılım kaldı ya da kalmadı. Evladıma ilgili geçireceğim günler sayılı ve bunu kimseye kurban ettirmek istemiyorum. Çocuk için de yazık, benim için de yazık. Evladımı benden kopartmaya çalışıyorlar. Hem de şöhret ve para uğruna! Üstünde tepişen menajerler, basın danışmanları var. 'Bu düzenin içinden oğlumu nasıl kurtarırım?' diye iki senedir gecem, gündüzüm berbat geçti."

 

Kaynak: Haber Global TV

Özcan Deniz Feyza Aktan Samar Dadgar magazin magazin haberleri