Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan sessizliğini bozdu: Bu evlilikten 1 TL bile almadım

Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan sessizliğini bozdu: Bu evlilikten 1 TL bile almadım

Özcan Deniz ile 15 ay evli kaldıktan sonra boşanan Feyza Aktan, eski eşinin kendisine şiddet uyguladığını öne sürmüştü. Deniz ise Aktan'ın üç yaşındaki oğulları Kuzey'le görüşmesini engellediğini iddia ederek Aktan'a velayet davası açmıştı. Bugüne kadar sessiz kalan Aktan ilk kez konuştu

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz ile Feyza Aktan ile 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Özcan Deniz, 2019 yılında "evlilik birliğinin temelinden sarsılması" nedeniyle çekişmeli boşanma davası açmıştı. Çift, 2 yıl önce anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Boşandıktan kısa bir süre sonra barışan çiftin yeniden evlenmesi beklenirken bu kez karşılıklı suçlamalar geldi. Konuyla ilgili bugüne kadar sessiz kalmayı tercih eden Feyza Aktan, Hürriyet’e konuştu.

Özcan Deniz'in kendisine açtığı velayet davası ve oğluyla görüşemediği iddialarına yanıt veren Feyza Aktan, "Bununla ilgili avukatımla beraber ifadeye gideceğiz ve belgelerimizi sunacağız. Telefonum hep açık, oturduğumuz yer aynı. Ki beyan verdiği zamandan 8 gün öncesi Kuzey zaten babasında yatılı kaldı. Üç gün öncesi ise baba oğul cep telefonundan görüntülü konuştu. Bunların hepsi kayıtlı" dedi.

Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan sessizliğini bozdu: Bu evlilikten 1 TL bile almadım - Resim : 1

"ÜZERİMDE HİÇBİR MAL YOK"

Aktan, Deniz'e "Ya yeniden evlenelim ya da bana 15 milyon TL tazminatı ver" diye rest çektiğiniz iddiaları hakkında "Sözleşmeli boşandık ve hiç para mevzusu olmadı. Bu evlilikten 1 TL bile almadım. Üzerimde hiçbir mal yok. Kullandığım araç bile benim üzerime kayıtlı değil" ifadelerini kullandı.

Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan sessizliğini bozdu: Bu evlilikten 1 TL bile almadım - Resim : 2

EVLE İLGİLİ DAVAMIZ DEVAM EDİYOR

Feyza Aktan, eski eşinin evinden çıkmadığı iddialarıyla ilgili de konuştu ve 'Evdeki son günleriniz mi?' sorusunu yanıtladı.

Aktan, "Bunun net cevabını ben de bilmiyorum. Boşandıktan sonra bu evden yaşanmışlıklarımız çok olduğu için taşınmak istedim. Ancak Özcan buna izin vermedi, “Oğlumum düzeninin bozulmasını istemiyorum” dedi. Pandemi başladığı dönem, biz Özcan'ın evinde 5 ay kaldık. Sonra bir gün telefon etti, “Ev tadilata girecek, evi kapatıyoruz” dedi. Ben de yeni ev bakmaya başladım ancak boşanma sözleşmemizde bu semt dışında başka bir yere taşınamayacağım yazıyor. Özcan da bu bölgede gönderdiğim hiçbir evi kabul etmiyor. Çok tıkandım... Sonra bir bakıyorum, eski eşim benim için ‘gaspçı’ diyor. Bu evle ilgili davamız devam ediyor, ne olacağı daha belli değil" diye konuştu.

Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan sessizliğini bozdu: Bu evlilikten 1 TL bile almadım - Resim : 3

YANGINLA İLGİLİ KONUŞTU 

Aktan, "Geçtiğimiz aylarda evinizde çıkan yangının sebebinin siz olduğunu öne sürüldü. “Sızdı, elektrik sobasını unutup evi yaktı” iddialarına ne diyeceksiniz?" sorusuna "Bununla ilgili bilirkişi raporunda yangının elektrik panosundaki arızadan çıktığı yazıyor" yanıtın verdi.

Feyza Aktan sözlerine; "Bu da her zamanki gibi medyaya yanlış aktarıldı. Olay sırasında uyanıktım. Ve gerçekten çok ciddi bir yangındı. Oğlum ve ben şu an hayatta olmayabilirdik. Çok ağır travmatik bir şey atlattık. Yangının ertesi günü çevremizden ‘geçmiş olsun, iyi misiniz’ denilmesini beklerken, alkolik ilan edildim" diye devam etti.

Bugüne kadar neden sessiz kaldığına da açıklık getiren genç kadın, "Bunun çok cevabı var aslında ama en başta oğlum için sustum. Karşımda çok sayıda insan var, hepsine cevap vermem imkansız. Bir tarafın olanları olgunlukla izlemesi gerekiyordu, sanırım o görev bana düştü. Ben ne kadar arkada, sessiz kalırsam olaylar o kadar alevlenmez diye düşündüm. Fazla özele girmek daha fazla ateşi harlamak olur. Daha fazla ailemi deşifre etmek istemiyorum. İnşallah dava sürecimiz artık karşılıklı hassasiyetle devam eder" ifadelerini kullandı.

Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan sessizliğini bozdu: Bu evlilikten 1 TL bile almadım - Resim : 4

Öte yandan Özcan Deniz, birkaç gün önce eski eşinin ‘Medea kompleksi’ hastası olduğunu iddia etmişti. Bu konuyla ilgili de konuşan Aktan, şunları söyledi:

"Evet, böyle bir teşhis koymuş... Böyle bir hastalığım olsa bile, bir atasözü vardır ‘kol kırılır yen içinde kalır’ diye. Bana karşı böyle bir hastalık girişiminde bulunmadan önce keşke karşıma geçip deseydi ki ‘sen hastasın’... İki yetişkin insan olarak özelimizi yüz yüze konuşmalıyız. Bunların sosyal medya üstünden yapılması kötü bir şey."

Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan sessizliğini bozdu: Bu evlilikten 1 TL bile almadım - Resim : 5

NE OLMUŞTU? 

Ünlü şarkıcı, oğlundan doğum günü için eski eşi Feyza Aktan'la anlaştıklarını ancak 10 gündür haber alamadığını belirterek eski eşi hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve duygusal bir paylaşım yapmıştı.

Kuzey'in bebekliğinde çekilen bir fotoğraflarını da paylaşan Deniz, gönderisine; "Bugün doğum gününü kutlayacaktık oğlum. Öyle anlaştık ama gönderilmedin. Sol yanım senin. Çıkarsız, hesapsız, saf, benzersiz bir sevgi var kalbimde sana karşı. Orası hep senin. Gelirsin diye 1 haftadır hazırlandık, süsledik her yanı. En sevdiğin pastayı yaptı. Sana bir de sürprizim olacaktı oğlum. Sana söz verdiğim odanı yaptım. Gelemedin ama biz yine de kutladık doğum gününü. Seni çok seviyorum oğlum. İyi ki varsın, iyi ki doğdun. Allah büyük" notunu düşmüştü.

Feyza Aktan Özcan Deniz