Ozan Güven aylar sonra ortaya çıktı! Eski sevgilisine darp iddiasının ardından...

Magazin Haberleri
Ozan Güven aylar sonra ortaya çıktı! Eski sevgilisine darp iddiasının ardından...

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanan ünlü oyuncu Ozan Güven, aylar sonra İstanbul'da bir davet çıkışı görüntülendi. Ozan Güven'in kilo kaybetmesi ve sakallarını kesmesi de gözlerden kaçmadı.

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiası sonrası hakkında 'hakaret', 'kasten yaralama' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame hazırlan Ozan Güven, uzun bir süredir gözlerden uzak yaşıyor.

Ozan Güven aylar sonra ortaya çıktı! Eski sevgilisine darp iddiasının ardından... - Resim : 1

Gazete Magazin'in haberine göre, Önceki gün bir davet çıkışı görüntülenen oyuncu, hem dava sürecinden hem de Cem Yılmaz'ın yeni dizisi hakkında konuştu.

Ozan Güven aylar sonra ortaya çıktı! Eski sevgilisine darp iddiasının ardından... - Resim : 2

9 HAZİRAN'DA HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

Eski sevgilisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle aylarca gündemden düşmeyen Ozan Güven, dava süreci için "Mahkeme süreci devam ediyor. 9 Haziran 2022'de mahkememiz var" dedi.

Bir ara yediği içtiği ayrı gitmeyen Cem Yılmaz'ın Netflix'te yayınlanan 'Erşan Kuneri' adlı dizisine övgüler yağdıran Ozan Güven, "Her zaman en iyisini yapıyor, saygı duymak lazım" dedi.

Öte yandan zayıfladığı görülen oyuncunun sakalsız hali de dikkat çekti.

Ozan Güven aylar sonra ortaya çıktı! Eski sevgilisine darp iddiasının ardından... - Resim : 3

NE OLMUŞTU?

Yaşanan şiddet olayıyla ilgili Deniz Bulutsuz'un şikayeti üzerine Ozan Güven hakkında, Ozan Güven'in şikayeti üzerine de Deniz Bulutsuz hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştı. Ozan Güven aleyhine yürütülen soruşturma sonunda hazırlanan iddianamede, Güven'in, "hakaret, cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve kasten yaralama" suçlarından 13 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.

Deniz Bulutsuz aleyhine yürütülen soruşturma sonunda hazırlanan iddianamede ise Bulutsuz'un, "basit yaralama" suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep ediliyor. İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi, her iki iddianameyi birleştirerek, iki tarafın da müşteki-sanık olarak yargılanmasına karar vermişti.

Kaynak: Diğer

Ozan Güven Ozan Güven son hali Deniz Bulutsuz