Ozan Dolunay: Sahte hesabım ve stalkladığım biri var!

Ozan Dolunay: Sahte hesabım ve stalkladığım biri var!

Son olarak 'Zalim İstanbul' dizisinde rol alan oyuncu Ozan Dolunay, "İbrahim Selim ile Bu Gece"nin bu haftaki konuğu oldu.

İbrahim Selim’in Zorlu PSM’de sahneye taşınan şovu ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’nin bu haftaki konuğu, oyuncu Ozan Dolunay oldu. Eğlence dolu dakikalar yaşanan programa oyuncunun kendisiyle ilgili samimi itirafları damga vurdu. 

Ozan Dolunay: Sahte hesabım ve stalkladığım biri var! - Resim : 1

Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu olan Dolunay; daha çok kalbimi kullanabileceğim bir işle uğraşmak istediğini ifade ederek mühendisliğin kendisi için fazla mekanik bir alan olduğunu belirtti. Mühendislikten oyunculuğa geçişini ise “İki artı ikinin dört ettiği bir yerden çıkıp iki artı ikinin belki de hiç olmayabileceği bir şeyin içerisine girdim” sözleriyle anlattı.

Ozan Dolunay: Sahte hesabım ve stalkladığım biri var! - Resim : 2

“Yeni proje nasıl gidiyor sorusuna bu zamana kadar çok kötü gidiyor diyen olur mu, oldu mu hiç” diyerek ti’ye alan Dolunay, “Hiç tanıştıktan sonra gözünde büyüttüğüm kadar yokmuş dediğin bir ünlü oldu mu?” sorusuna verdiği “Oldu ama şimdi kendisi arkadaşım” cevabıyla seyirciyi kahkahaya boğdu.

Ozan Dolunay: Sahte hesabım ve stalkladığım biri var! - Resim : 3

Sosyal medya kullanımı konusunda samimi cevaplar veren oyuncu, sahne sosyal medya hesapları olduğunu hatta özellikle stalkladığı bir kişinin de olduğunu söylerken, bu kişinin kim olduğunu açıklamaması da dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Haber Global TV

Ozan Dolunay sosyal medya İbrahim Selim ile Bu Gece